Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nektek mennyire szép a lakásot...

Nektek mennyire szép a lakásotok? Nekünk nagyon csúnya és szégyellem meghívni a barátom.

Figyelt kérdés

Az ismerőseimnél akiknél mostanában voltam olyan szép volt minden mint a lakáskatalógusokban, tökéletes fürdőszoba, tisztaság a konyhában... A barátomnál is minden tökéletes, tisztaság, rend, csillogó járólapok, szép ajtók, bútorok..

Nálunk csúnyák a falak, a csempék, a bútorok, takarítás után szinte rögtön újra jön a penész, a vízkő, hiába takarítok utána is ronda marad a föld, a fürdőszoba, meg pl. a piszkos festett falat nem lehet letakarítani, felújítani nincs pénz.

Próbálunk pár megoldást erre-arra, de pl. a hibák random letakarása csak még feltűnőbbé teszi az egészet.

Még kisebb felújításra sincs pénzünk, így viszont annyira gusztustalan minden :(

2011. nov. 28. 18:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Csak éppen anyum akarja meghívni, hogy megismerje, mert ott lakik ahol egyetemre jártam, így még soha nem találkoztak.

Már évek óta ismerjük egymást, viszont nem túl régóta járunk. Lehet őt nem érdekelné hol lakom, de én akkor is rosszul érzem magam emiatt.

2011. nov. 29. 09:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor vegyél egy nagy levegőt és lesz ami lesz.Előtte azért beszéld rá anyukádat egy nagyobbszabású nagytakarításra.Tényleg nem a pénz és a pénzért elérhető dolgok lényegesek egy kapcsolatnál,hanem a szándék.És akkor ne akard,hogy másnak látsszanak a dolgok,mint amik.Csak legyen tisztaság és rend.És fogadjátok a fiút nagy szeretettel és finom kajákkal.Hajrá!
2011. nov. 29. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!