Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Minden panelszomszéd ilyen?

Minden panelszomszéd ilyen?

Figyelt kérdés

Alattunk egy vénasszony lakik, aki éjjel éled fel. 80 múlt, de állandóan bagózik és éjjel süt-főz, telebüdösíti a lakásunkat és a lépcsőházat is, ablakot nem tudunk nyitni miatta, mert onnan is a bűz árad be, még nyáron sem tudjuk kinyitni éjjel. A konyhában a székével billeg, ahogy feláll és olyan hangosat koppant vele, hogy én nem tudok vagy elaludni, vagy felébredek rá. Kvázi éjfélig nem tudunk tőle nyugodtan aludni, amíg le nem fekszik. Az előbbis is, mintha dobálta volna, a gyomrom is összeugrik, úgy megijedek a hangról. Ajtókat csapkod, kopogós papucsban mászkál éjjel a lakásban a járólapon.

Már gondoltam, hogy feljelentem, de szélső lakás lévén, nincs aki még aláírná a papírt, csak mi halljuk ezeket. Mit tegyek? Már kimerült vagyok nagyon, a kisfiunk miatt korán reggel kelünk és nappal sem tudok így soha pihenni. Lassan összeroppanok, úgy érzem. Adjatok tanácsot!!! Lassan 1 éve áruljuk a lakást, szóval eddig nem sikerült így megszabadulni a vénasszonytól.

2011. nov. 26. 22:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát igen, sajnos a szűk élettereknek ez a hátránya. Mi kertesházban lakunk, ott is van néhány borzasztó szomszéd, de könnyebb őket kicsukni az életünkből. Remélem, hogy sikerül mielőbb eladnotok a lakást!
2011. nov. 28. 21:50
 12/12 anonim válasza:
Lemész egy BÉBÓZ ütővel és eltöröd a fején. Problem solved.
2012. jan. 22. 23:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!