Mit tegyek ha unokanövéremék behuztak s 12millios kár a sérelem?
Ha ügyvéd van, akkor van szerződés is? Ha van, akkor az alapján lehet valamit kezdeni. Mindenképpen menj be a bíróságra mielőbb, mert könnyen elveszítheted a házad!
És tanulj ebből, ilyet soha többé ne csinálj!!
Olyan szerződésre gondoltam, amiben az áll, hogy te kölcsönadsz az unokatestvéreidnek 12 millió forintot. Ha ilyen nincs, akkor baj van.
Ha a házadra nincs ráterhelve a hitel, akkor add el mielőbb. Az is megoldás, ha jelképes összegért eladod az élettársadnak, de talán egyszerűbb volna, ha hamar összeházasodnátok (ez tíz perc a hivatalban és ingyen van), és akkor odaajándékozhatod neki illetékmentesen, és nem is kell a vevőre várni. Meg költöznötök sem kell. Ha ugyanis ráterhelik a hitelt a házra, akkor már nem adhatod és nem is ajándékozhatod el, mert az bűncselekmény!
Na szerintem így lehet elkerülni, hogy a házad elveszítsd, de akkor még mindig ott lesz a hitel, azzal kezdened kell valamit.
sajna ien szerzödés nincs mert az az ingatlan unokatesomé volt s mikor felvetem a pénzt akkor ugy oldotuk meg hogy a nevemre került az ingatlan mintha megvásároltam volna s majd fizetik és a vége a banknak én visza ajándékozom.de az ügyvédjük segitségével kitalálták nem kel fizetni majd végrehajtáskor az ügyvédur elrendezi 2-3 árverésen ne keljen el s utána olcson megvásárolható.nos mikor nekem ezt most unokatesom elmonta hogy igy tervelték ki s nem gondolták hogy családom lesz s másik ingatlanom is igy nemfoglalkoztak vele a béjeg elfér rajtam.de mitsem gondolva én ezt a beszélgetést felvetem.akkár hogy is behguztak.most gondolom jelenleg a bank ezt az ingatlant terheli elsöként de nem fedezi a teljes öszeget igy jönn képbe az enyim is.amit elmondot jo ötlet ezt tervezük mi is vagyon menekités.de itt bátaapátiban hol élek kedvezmények vanak mivel éltünk is s hozá kötelmek.
ingatlanom felujitotuk mert hivatal felajánlot 1milliot ha én is ráköltök legalább 500ezret ebbe bele is mentem de a feltétel 5éven belül ingatlanom nem adhatom el mert dupláját kel fizesem.igy ha csak párom nevére irom átt követel a hivatal 2milát.nos mindenkép elkel adnom mihamarabb mert még nincs terhelve igy lehet de ki tudja menyi idö az árverés lezajlása S TERHELIK AZ ENYIMET IS.ez zürös és elég tréj ügy családon belül is legyenek aljas emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!