Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mindenki fűt mar?

Mindenki fűt mar?

Figyelt kérdés
Hihetetlen en ma fogom be kapcsolni a futest de meg igy is 16 fok van bent a szobaban...Egyaltalan nem faztam tegnapig :) De este mar ereztem hogy be kell kapcsolni a futest.. :)E's hozza tennem hogy Budapesten lakom a 9.keruletben tarsashazban...
2011. nov. 18. 10:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

16 fok sztem borzasztó kevés. A legtöbb ember ilyenkor már megfázna a lakásban. Ha belegondolsz 15 fok már odakint sem egy kellemes hőmérséklet (kell egy kabát)..

Én sokszor még 20 fokban sem érzem magam jól nappal. Olyankor 23 fok az ideális nekem. Éjszaka ugyan ennyi. A férjem sokkal fázósabb, Ő szereti ha jól befűtünk. :)

2011. nov. 18. 23:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi múlt héten kezdtünk fűteni, de az étkezőnkben van kandalló, így megy a konyhába is és két szobába is a melege. Amúgy se visszük túlzásba, igaz, hogy lassan tél van, de nem kell rövidnadrágban és pólóban flangálni (mint sajnos az albérletemben, távfűtés van, sajnos annyira meleg van, hogy 10 percenként nyitjuk az ablakokat..). Otthon melegítő, meleg pulcsi, vastag zokni. Spórolni kell. :)
2011. nov. 20. 16:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi már kb. egy hónapja fűtünk. Múlt hétig elég volt 2-3 naponta a kandallóba begyújtani, hogy 20 fok körül legyen. A múlt hét óta hagyjuk a gázkazánt fűteni, mert most már naponta legalább 1× be kell gyújtani a 20 fokért. Ez egy 120 nm-es magánház. Viszont van egy első emeleti sarki, lakatlan 68-ban épült társasházi lakásunk. Múlt héten hétfőn csuktam be a két bukóra nyitott ablakot, meg is lepődtem, mert a nyitott ablakkal volt 15 fok bent. Az azért nem vészes.
2011. nov. 21. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!