Mindenki fűt mar?
Figyelt kérdés
Hihetetlen en ma fogom be kapcsolni a futest de meg igy is 16 fok van bent a szobaban...Egyaltalan nem faztam tegnapig :) De este mar ereztem hogy be kell kapcsolni a futest.. :)E's hozza tennem hogy Budapesten lakom a 9.keruletben tarsashazban...2011. nov. 18. 10:50
1/13 Andizsuzsi válasza:
Valószínűleg a szomszédaid fűtöttek eddig.
2/13 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy ez lesz a valasz... De 3 csalad lakik az epuletben es egyik sem kozvetlen melletunk... *.*"
2011. nov. 18. 11:19
3/13 anonim válasza:
Mi tavaly csak december elsején kezdtünk fűteni, anyagi megfontolásból. Idén -hálistennek- sokkal jobban fut a szekér, a férjem kérésére már októberben fűtöttünk, nekem nem hiányzott volna, nem vagyok fázós, de ő éjszakànként mindig meg akar fagyni. :)
4/13 anonim válasza:
Én október közepétől kezdtem el fűteni, de akkor is csak esténként gyújtottam be. Most már reggel is be kell mert nagyon lehűl a lakás.
5/13 anonim válasza:
Jó hogy! Reggel -5 fok volt, de még most is fagy, tehát egész nap fagy van zúzmarás köddel. Reggel még egy kis szemcsés hó is esett. Ez rendesen kemény téli időjárás, ami decemberben vagy januárban is bőven elmenne.
7/13 anonim válasza:
Már elég régóta fűtünk.2 éves lányommal vagyok itthon,nem játszhat 15 fokban.Így is 20 fok van csak a házban,de ez elég nekünk.
8/13 anonim válasza:
Mi panelban lakunk, csak a hálót fűtjük fel estére. Egy külső fala van a lakásnak, a nagyszobának van, így az fűtés nélkül 19-21 fokos, a konyha, előszoba, fürdő ablaktalan, ott 23 fok van fűtés nélkül is (mondjuk nincs is benn fűtőtest, csak a fürdőben). A hálóban este 24-25 fokot csinálunk, ugyanis én ha hidegben alszom, reggelre azonnal megfázom.
Lehet, hogy a szomszédaink fűtenek, de nem hinném, hogy ez olyan jelentős volna, a lakásunk szigeteletlen, mrégi ablakaink vannak. Inkább az számíthat, hogy délután besüt a nap és jól felmelegíti a szobákat (ez most kellemes, télen sem fűtünk délután, de mondjuk nyáron borzalmas, melegebb van bent, mint kint).
9/13 anonim válasza:
Kinek mire van igénye.Nálam a 16 fok nomád körülményt jelentene.Volt hogy júliusban is fűtöttünk.23 fok alatt nem érzem jól magam.
10/13 anonim válasza:
Mi is fűtünk. Két kicsi gyerekünk van, meleg kell legyen. Na meg aztán, nem szeretek pulóverben ücsörögni a szobában. Olyan hőmérsékletet csinálunk, hogy egy rövid/hosszúujjú pólóban és egy melegítőnadrágban kellemes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!