Hogyan ecetezzem a mosógépet?
nem kell ezt túlreagálni
egyszerűen önts 20 % os egész üveg ecetet a dobba és indíts el egy hosszú programot úgy üresen 70 fokon
nem kell azt áztatni éjjelre stb.
a célnak megfelel.
gondolom vízkőmentesíteni akarod..
Ha ecetet használsz öblítésre, ne keverd öblítővel, mert gyakran trutymóvá képes a kettő együtt összeállni. Csak simán ecetet tegyél az öblítőrekeszbe.
20%-os ecetből én csak kb. félig töltöm meg a rekeszt. Kkipróbáltam teljes telitöltéssel és akkor a ruháknak tényleg kellemetlenül erős ecetszaga lett, és még akkor is érezhető volt, amikor már felvettem magamra. Ha csak félig töltöm meg, akkor is érezhető nagyon enyhén az ecetszag, de az egészen kellemes az orrnak.
Én nem vagyok biztos benne, hogy öblítőként használt ecet képes a vízkövet leoldani, mert az eléggé csekély mennyiség és kb. arra elég, hogy a lúgos mosógélt vagy mosóport semlegesítse. De a további vízkőlerakódást biztos lassítja. És rozsdásodást sem okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!