Egy két szobás lakásnak mennyi a rezsije (2 fővel)?
Csak a miheztartás végett kérdezem, mert én sokallom, az ismerőseim szerint viszont meglepően kevés!
Gáz: min. 4.000/ hó (ez a nyári, télen kb 15 e)
Víz: 5 m3/hó 5.000/ hó (Nógrád megye :S )
Villany: 3- 4.000/hó
Tv, net : 6.000/hó
Össz: 18 - 19.000/ hó (Télen+15.000)
1,5 szoba,nyíregyháza,panel
Gáz/3havi/ 4000-
Fűtés nyáron 5000,télen 10000-
Villany 5000-
tv,net 4000-
közösköltség 5000-
nálunk így néz ki a rezsi:
a net 4000
a közösköltség 10000
a távhő 8-25e között mozog, évszaktól függően
a víz 6000
a villany 5000
a gáz 1000 körül, mivel csak főzésre használjuk.
nektek még sztem egész normális, ne sokalld.
Szerintem sem sok a tietek.
2en vagyunk, 2 szobás lakás:
Villany 5e,
távhő nyáron 5e, télen 25-30
víz 5-6ezer
Annyi hogy spúr vagy, de nem elégé felelsz meg magadnak, vagy a párodba akarsz belekötni hogy túl sokat folyatja a vizet?
Ilyen alacsony fogyasztásokról és rezsiről még hazánkban nem hallottam, pedig pechemre többnyire nem a jobb körökben mozgóm. Amúgy régi és jó mondás: "Csak gazdag (ember) engedheti meg magának azt a luxust hogy spóroljon."
Kedves utolsó válaszoló!
Nem vagyok "spúr" és nem akarok senkibe belekötni, főleg a páromba nem!
Csak sokallom, ahhoz képest, hogy szinte csak aludni járunk haza, mindketten a munkahelyünkön zuhanyozunk, heti 1-2 szer mosunk azt is energiatakarékos programon, minden energiatakarékos itthon és télen a konvektort max. 2-esen használjuk, éjszaka pedig őrlángon megy!
Ne rosszindulatú véleményekre voltam kíváncsi, csak az érdekelt ki hol mennyit fizet, és van-e okom aggódni, valamint szükséges ill. lehet-e még lejjebb faragni a költségeket! Mert csak úgy megsúgom, nem azért spórolunk, mert "gazdagok" vagyunk!!!!
A többi válaszolónak természetesen köszönöm és várom a további válaszokat is!!!
Nem érted a mondást. A gazdag ember engedheti meg magának. Csak ő képes rá mert van miből és hogyan. ;)
Amúgy nem voltam rosszindulatú.
Így már kb. értem hogy nem otthon zuhanyoztok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!