Szerintetek tényleg lehetséges, hogy csak 15000 a rezsije az egész lakásnak, plusz a vízfogyasztást ára?
Mert ezt írják, de elég nehezen tudom elhinni.
Előre is nagyon köszi a válaszokat!
Persze! Ez csak 30nm. Mért, mennyit vársz?
Az mondjuk lehet, hogy a kábel tv meg az internet nincs benne.
Sőt, mivel ha jól látom külön álló ház, így valószínű közös költség sincs. Akkor ami benne van az a fűtés, villany és szemétszállítás. Gondolom.
Szerintem ez reális ilyen kis garzonra.
Néhány évvel ezelőtt a testvérem lakott egyetem alatt egy másik városban. Ő egy 40nm-es társasházi tömbfűtéses lakásban lakott. Tehát a fűtés nem volt szabályozható, közös költséget is kellett fizetni és vízóra sem volt a lakásban. Igaz, hogy ez már pár éve volt, de ő sem fizetett még a leghidegebb téli hónapokban sem 20-25e-nél többet minden költséggel együtt.
Alap rezsi lehet,mondjuk igen valószínű,hogy tv,net,és egyéb "luxus" nincs benne,közös költség meg ugye nincs,tehát villany,csatorna,szemét,és fűtés,igen lehetséges.
Bár az nekem nem derül ki,hogy mivel fűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!