Miért csak lány szobatársakat keresnek a hirdetésekben?
azért vannak igényes fiúk is. én pl lány létemre szívesebben költöznék össze sráccal, vagy akár 2 fiúval is, mert ők nem tetvészkednek fél órákat a fürdőben, haza tudják cipelni a nehéz csomagokat a boltból, felszerelik a polcot, lecsapják a pókot :)
amúgyis házias vagyok, ha látom, hogy a fiúk a háztartás többi részében kiveszik a munka nehezét, akkor szívesen takarítok, mosogatok utánuk. ha mondjuk direkt ganét csinálnának, akkor tuti letolnám őket, de mint tudjuk a jó kapcsolat alapja a kommunikáció :)
3. látszik h még fiú tesód sincs, nemhogy együtt laktál volna srácokkal. xD Én megtettem. Asszed cipekednek helyetted... :D Max ha természetben fizetsz érte... és nem a konyhában elsősorban. :P Tenni bármit is? Erre az a válasz, hogy anyuci, ne nyaggass. xD Egyszer csinálsz meg bármit helyettük, utána el is várják. 6 fiú lakótársam volt, nos barkácsolással csak egy próbálkozott, gyakorlatban neki se ment, én voltam a pro. :D A pókról meg annyit, hogy együtt sikítottunk a sarokban egyikükkel, a többiek meg letojtak minket. XD Élménynek élmény, de sok a jóból elég hamar. :D
Legtöbbször azért lányokat keresnek, mert az első fiú bérlők leamortizálják a lakást, kupit tartanak, jönnek a csótányok, és fél vagyon helyreállítani.
De találkoztam már olyan hellyel, ahol épp lányok tették ezt, oda csak fiúk költözhettek. :D
Szobatársat meg azért lányt keresnek, mert lány lakik már a szobában, és azért a pasiján kívül nem szívesen lakik senki együtt sráccal, még át se öltözhet a szobában, nem finghatja el magát, meg nemtom. :D
Lakótársnak is, ahol lányok vannak, csak lányok mehetnek, mert anyuciék berágnak, ha fiú is van, mert tuti digidugi lesz vagy nemtom, ezt a részét sose értettem. :D
Fiúkat is keresnek szép számmal, csak ők kiveszik a helyet szeptemberben, aztán nyárig ott laknak. A lányok összebalhéznak, kitúrják egymást, szóval v közben is van kereslet-kínálat. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!