Hogyan tároljam a bankszámlakivonatokat?
Figyelt kérdés
Nekünk kb 3 bankból jön. Most egy dobozba gyűjtöm, de szeretném ezt leváltani, de semmi ötletem. Szeretném helytakarékossá tenni a dolgot.
Ti hogy gyűjtitek?
2011. nov. 10. 11:40
1/6 anonim válasza:
Nekem nagy gyűrűs mappáim vannak a könyvespolc alján, abban vannak "bugyikban": egy banktól egy adott évben érkezettek kerülnek egybe, és ráírom alkoholos filccel, hogy mi van rajta. Pl. OTP 2010. Nem csak a kivonatokat, hanem ha időnként egyéb érkezik, azt is beleteszem, mert annyi nem jön, hogy újat érdemes legyen nyitni. Így elég áttekinthető, ha kell valami, egy perc alatt megtalálom.
2/6 DannyZuko válasza:
Fűzős mappákban, genotermákban tartom az ilyesmit. Számlákat negyedévi bontásban kivonatokkal együtt.
3/6 anonim válasza:
Én mindent számlát, számlakivonatot egyetlen vastag gyűrűs mappába fűzök le úgy, hogy mindegyik fajta előtt van egy kartoncsík, ami felül túl lóg a mappán és annak a tetejére van ráírva, hogy t-home, e-on, OTP stb. Így akár becsukott állapotban is ki tudom keresni és ott felnyitni, ahol kell.
4/6 anonim válasza:
Elektronikus számlakivonat. Helytakarékosabb, környezetkímélőbb, olcsóbb.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, holnap beszerzem a mappákat.
12:10, igen, az egyik bankból már úgy jön :)
2011. nov. 12. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!