Hogyan tároljam a fehérneműket?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon nagy fiókom de az a gondom vele,hogy rövid időn belül rendetlenség lesz benne.Szeretnék valami megoldást arra hogy ne keveredjenek a a bugyik,melltartók.Egyéb ötleteket is várok nem feltétlen fiókban tárolás a cél.2010. júl. 21. 18:17
1/5 anonim válasza:
pedig a fiók a legjobb, mert kinyitod és mindent látsz, tessék dobozolni, kisdoboz, nagy doboz, (cipős)nálam így van és mindig rend van, a melltartó van a nagyban és a bugyik a kicisben, és a nagyra rá tudom tenni a kicist, a zoknik és harisnyák egyben vannak, szépen begombócozva. a pár nélküli zoknit mindig a szekrény aljába dobom és néha benézek, mert összejönnek a párok időnként előjön 4 pár zokni.
2/5 anonim válasza:
Vastag papírból tegyél bele választófalakat. Vagy tedd őket külön tasakokba. Legjobb persze kisebb fiók.
3/5 anonim válasza:
első vagyok
ja és a trikók legalul, ha kell egy , akkor felelmelem a dobozt, és ami nincs dobozban, pl. zsebkendő, fejkendő, az a szélén van a doboz mellett, jobbra is meg balra is.
csak egyszer kell megcsinálni a rendet, ... úgy fog maradni. :-))
4/5 anonim válasza:
Nekem 4 kosaram van, nem túl magas falú, hosszúkás alakú. Egyikben bugyik, másikban zoknik, a harmadikban a melltartók, a negyedikben a harisnyák vannak. Én nagyon szeretem.
5/5 anonim válasza:
ciposdobozokat tegyel bele kicsit nagyot ami passzol bele,es ott szet tudod valasztani a zoknit,bugyit(akar kulon a feheret,szineset,meltartot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!