Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a neve a "nem csobbanós"...

Mi a neve a "nem csobbanós" wc csészének?

Figyelt kérdés
Wc-t szeretnénk venni, de nem tudom, hogy keressem azt a fajtát, mikor az anyag nem egyből a vízbe ugrik, hanem még a polcon vár egy kicsit...
2011. okt. 21. 13:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

kakipolcos :) öcsééém :))) LOL!

amúgy én is utálom a mélyöblítésűt, nagyiméknál olyan volt, és folyton ki kellett bélelni kakkantás előtt a budit. :)

én a lelkére kötöttem a vizesnek, hogy csak klasszik wc-t merjen a lakásomba beépíteni :)

2011. okt. 21. 16:20
 12/19 A kérdező kommentje:
Szóval hivatalos szakszóval senki nem tudja? :) Akkor marad a magyarázkodás a boltban... :)
2011. okt. 21. 16:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
megkérdeztem a férjem -ő víz szeelő is,és azt mondta,hogy:lapos öblítésűnek híják
2011. okt. 21. 18:19
 14/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :)
2011. okt. 21. 22:41
 15/19 anonim ***** válasza:
31%

Igen, lapos öblítésű a neve. A másik típus meg a mély öblítésű.

De ne hogy már ilyet akarj venni! Nálunk a mostani előtt 25 évig olyan volt és gyűlöltem! Egyrészt sokkal nehezebb tisztán tartani, másrészt meg utáltam, hogy nagydolog után úgy kellett leszállni a cuccról. Borzasztó volt.

Hála istennek most már pár éve normális emberi wc-nk van. Sokkal jobb.

Arra pedig aki ilyesmiben szeret gyönyörködni, inkább nem mondok semmit.

2011. okt. 22. 14:22
 16/19 anonim válasza:
100%
Nagyon jó a megfogalmazásod, kedves kérdező! :)
2011. okt. 22. 21:49
 17/19 anonim ***** válasza:
61%

Hát ti tudjátok de én utálom a kakipolcosat.

Utálom mikor leér a kábel vége és elakad, nem jön tovább, nem dől el, nekem kell megemelkednem, hogy ki tudjon csúszni a cucc. Utána bűz van, összekeni a wc-t, stb.

A másik típus, soha nem szokott csobogni, nem fröccsen fel a víz, mert rendesen ráülök nem a wc-deszka szélén egyensúlyozva szoktam "potyogatni". Úgy elég kényelmetlen lehet.

2014. szept. 5. 20:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Lapos öblítésű, mint ahogy írta valaki. Utolsó, te nem tudom, hogy tudsz akkorát nyomni, ami nem tekeredik el, de felér a seggedik. Viszont mélynél, ha csak nem elől van a lyuk, a hátraülés nem ér semmit: ugyanúgy felcsap a víz. Emellett colitises vagyok, így nem árt néha megtekinteni a végterméket. A csobbanósnál erre nincs mód.
2019. nov. 6. 20:48
 19/19 anonim válasza:

A csobbanós WC-ben tudnám megfojtani azt, aki kitalálta. 🤣

Csakis magasöblítésű, nekem ne nyaldossa a lukamat a víz! Főleg nem egy nyilvános WC-ben.

Én nem szeretnék a papírral tökölni, meg előtte megépíteni a szarnak a leszállópályát.

Azt elismerem, hogy néha meg kell emelkedni, mert hosszú tud lenni a kábel, meg szagosabb is a művelet, de nem érdekel, én a WC-n nyugodtan szeretnék ülni.

2023. szept. 26. 16:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!