Mi a neve a "nem csobbanós" wc csészének?

kakipolcos :) öcsééém :))) LOL!
amúgy én is utálom a mélyöblítésűt, nagyiméknál olyan volt, és folyton ki kellett bélelni kakkantás előtt a budit. :)
én a lelkére kötöttem a vizesnek, hogy csak klasszik wc-t merjen a lakásomba beépíteni :)

Igen, lapos öblítésű a neve. A másik típus meg a mély öblítésű.
De ne hogy már ilyet akarj venni! Nálunk a mostani előtt 25 évig olyan volt és gyűlöltem! Egyrészt sokkal nehezebb tisztán tartani, másrészt meg utáltam, hogy nagydolog után úgy kellett leszállni a cuccról. Borzasztó volt.
Hála istennek most már pár éve normális emberi wc-nk van. Sokkal jobb.
Arra pedig aki ilyesmiben szeret gyönyörködni, inkább nem mondok semmit.

Hát ti tudjátok de én utálom a kakipolcosat.
Utálom mikor leér a kábel vége és elakad, nem jön tovább, nem dől el, nekem kell megemelkednem, hogy ki tudjon csúszni a cucc. Utána bűz van, összekeni a wc-t, stb.
A másik típus, soha nem szokott csobogni, nem fröccsen fel a víz, mert rendesen ráülök nem a wc-deszka szélén egyensúlyozva szoktam "potyogatni". Úgy elég kényelmetlen lehet.

A csobbanós WC-ben tudnám megfojtani azt, aki kitalálta. 🤣
Csakis magasöblítésű, nekem ne nyaldossa a lukamat a víz! Főleg nem egy nyilvános WC-ben.
Én nem szeretnék a papírral tökölni, meg előtte megépíteni a szarnak a leszállópályát.
Azt elismerem, hogy néha meg kell emelkedni, mert hosszú tud lenni a kábel, meg szagosabb is a művelet, de nem érdekel, én a WC-n nyugodtan szeretnék ülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!