Panellakások ablakában miért nem látni soha virágos ládákat? Simán fel lehetne őket applikálni.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 16:56
11/21 A kérdező kommentje:
lehet, hogy velem van a baj, de engem nem nagyon érdekelne... van aki szereti a panellakását? mert szerintem az az igazi panelproli. Engem nem érdekelne, ha akarnék ládát, kifúrnám a szigetelést, aki nem tudja, hogy nem azon a két 5 milis lyukon fog 10 fokot veszíteni a ház a szigetelésből, vagy nincs annyi kreatívítása, hogy belülről fúrja ki a nyílást, majd beglettelje, vagy kitöltse habbal, ha már annyira fontos a szigetelést, az megérdemli, hogy oda jutott, ahol van. Szerintem, elnézést mindenkinek, szar napom van.
2009. máj. 3. 19:56
12/21 anonim válasza:
Nekem volt tavaly,de a melegtöl tönkrementek,meg a macskàm rendszeresen kikaparta a földet.
Ha vihar volt az is jo kis mocskot varàzsolt a balkonomra..
Ezért idén nem lesz.
13/21 anonim válasza:
1. mert már a hatodikon akkora a szél, hogy szegény virág nem bírja
2. mert nyáron a panel annyira nyomja a meleget, hogy a virág nem marad szép (elég)
Mindettől függetlenül én szoktam látni panellakások és nem panellakások ablakában is virágokat.
14/21 anonim válasza:
Nemcsak panelprolik laknak ám panelban angyalom. Én örültem, hogy ezt is megtudom venni, fiatalon erre tellett saját erőből. Nem volt anyu-apu, aki megdob pár milkóval. Előbb gondolkodj, hogy mit beszélsz!
15/21 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy a lakótelepiek eléggé elidegenedtek a természettől, de sokszor nemcsak ők, hanem sok modern ember. Kivágják a fákat, biciklit tárolnak az erkélyen, zavarja őket a madárdal, de a szomszéd üvöltő rádiója nem. Én pl. megkértem a bátyámat, hogy csináljon nekem virágládatartót az ablakba, mert nem vagyok egy technikai zseni, a virágot viszont imádom! Rengeteg örömöt tudnak okozni!
16/21 anonim válasza:
Kedves kérdező, én írtam, hogy friss falba nem fúrok és nincs hova kimásznunk. Ha adsz egy 40cm hosszú fúrófejet, kifúrom én belülről nagyon szívesen :-D
17/21 A kérdező kommentje:
a legtöbb fúrókalapácshoz 20-40 centis fejek tartoznak, lehet venni fúrófejeket kifejezetten födémáttörésre, de nem hiszem el, hogy 40 centis a falatok...
2009. máj. 5. 16:20
18/21 A kérdező kommentje:
szerinted födémáttöréshez mit használnak? légkalapácsot?
2009. máj. 5. 16:42
19/21 anonim válasza:
Kedves kérdező, pedig 40 centis a falunk, kívül ekkorára vastagították meg a szigetelést a panelprogram keretében. És nincs olyan fúrónk, amihez ekkora fúrófej van, nekünk csak egyszerű háztartásokban fellelhető szögek falba fúrására használható fúrónk van, és ahhoz nincs 40 centis fúrófej. Másfélére meg nem telik miből. Ilyen körülmények mellett azt hiszem, megelégszem az erkélyláda virágaival, és az ablakban egyelőre itt a 9. emeleten nem lesz virág (de egy nagyobb szél le is vinné, mást is lerepített már, és a 9. emeletről ha valakinek a fejére esik vagy egy parkoló kocsira, az veszélyes).
20/21 anonim válasza:
Ja, és még valami, én nem azért lakom panelban, mert szeretem, hanem azért, mert nem telik kertes lakásra, ha telne, kertes lakásban laknék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!