Panellakások ablakában miért nem látni soha virágos ládákat? Simán fel lehetne őket applikálni.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 16:56
1/21 anonim válasza:
Barátnőm 3 naponta mossa az ablakokat, mert a felső emeletekről lecsorgatják szafftal, csirkehúsos lével, mindenféle érdekes anyagokkal, a párkányt is, és nem csak nála, hanem minden lakónak az ablaka ilyen. Oda tegyél ki muskátlit mondjuk ami akkoris kényes növény ha tökéletesek a körülmények.
2/21 anonim válasza:
A felettünk lévő szomszéd egyszer tett rá egy kisérletet,enyhén szolva folyt le a sáros szutyok..anyám már azon volt hogy lelövi :DDD
4/21 anonim válasza:
Csomószor leesik és veszélyes, ha rögtön utcára nyílik az az ablak ahova virágot szeretnél meg az előttemszólóknak igaza van.
5/21 A kérdező kommentje:
csomószor leesik? nekünk körfolyosós házban régen volt... egyszer esett le, akkor is úgy, hogy elege volt a földszinten lakónak a levelekből, feljött és levágta az emeletről, mondtuk is, hogy oké, grat, de azt majd ő szépen össze is szedi.
2009. ápr. 30. 21:01
6/21 A kérdező kommentje:
amúgy nem az utcára nyílik az ablakunk, de a lehulló levelek valóban veszélyesek lehetnek.
2009. ápr. 30. 21:01
7/21 anonim válasza:
Nálunk olyanok az erkélyek, hogy lehet bele virágládát rakni, sőt, kapásból oda földet is, kinek hogy tetszik, és itt van, az ablakokban nincs, mert az ablakainkra nem lehetne felszerelni, mert olyan a szerkezete. Nemrég újították fel panelprogram keretében, és nem kompatibilis a virágládákkal. :-) De nekünk legalább az erkély olyan, hogy oda lehet, és ott azért elég sokaknak van is.
8/21 A kérdező kommentje:
lehet, hogy sokaknak nem olyan, de megoldható...
ütvefúró, kis kreativítás, 10-es tiplik és pár csavaros kampó
2009. ápr. 30. 23:03
9/21 anonim válasza:
Az erkélyünkön volt korlát és ahhoz kaptam tartókat, abba virágládákat és alájuk tálcát. Ehhez nagyon bambának kell lennem, hogy túlöntözzem és a tálcákból is kifolyva az alattam lakókat is meg locsoljam. A múlt évben ablakot tetettünk az erkélyre. Akkor levágták a korlátot, de kértem, hogy fúrják be a tartókat. Csak a fém párkányba tudták betenni. Ha alá, a falba teszik nem látom a virágokat. Ami igazán illeszkedik, biztonságos és szomszédkimélő nem találtam. Igényesség és kultúráltság kérdése, hogy valaki tesz-e ki virágládát és gondozza-e a növényeket, valamint az is, hogy mit dob és önt ki az ablakon. A középkori városokban ezen a módon szabadultak meg a "felesleges dolgoktól". Szerencsés vagyok a felettem lakó szomszédokkal, vagy ennyire kultúráltak, vagy nincs fantáziájuk ahhoz, hogy "mi mindent" lehet az ablakon kidobni. Vállakozó ráálhatna, hogy a panel tipusoknak megfelelő biztonságos virágládákat és tartókat készitsen és tavasszal, már beültetve árusitsa. A futó muskátli az utcán járókat is gyönyörködteti.
10/21 anonim válasza:
Kérdező, talán a 9. emeleten frissen felújított szigetelésbe nem fogunk csakúgy fúrkálni, főleg, hogy nem tudom, hogy másszunk ki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!