Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mikor lesz itt az ideje a...

Mikor lesz itt az ideje a panellakások lebontásának?

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 15:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem majd ha omlásveszélyesek lesznek és életveszélyesek
2010. júl. 3. 15:21
 2/16 anonim válasza:
86%

Szia!

Van egy rossz hírem: a panel nem nagyon lebontható... ezért vannak pl. Amerikában az ú.n. "szellem lakótelepek", mert drága és problémás az elbontása és ráadásul marad egy adag használhatatlan törmelék. Ezért is nem építenek manapság panelházakat a fejlettebb országokban...

2010. júl. 3. 15:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha majd az ottlakók tudnak venni-építeni maguknak másik lakást! Nekik is kell lakni valajol a családjukkal! Nem mindenki gazdag,vagy sokat kereső ember!
2010. júl. 3. 15:41
 4/16 anonim válasza:
100%
Én láttam mostanában néhány felújított panelt, amik ránézésre semmivel sem voltak rosszabbak, mint az új típusú kockaházak
2010. júl. 3. 16:15
 5/16 BlackSword ***** válasza:
A panelra a háború után volt ogény, mert könnyű előállítani és könnyű összerakni... Ahogy előttem írták bontani tényleg nehéz, de nem lehetetlen... Előbb vagy utóbb, mert lassan lejár a tervezett szavidejük...
2010. júl. 3. 19:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

utálom, akik lenézik a panellakókat, és bontani akarják a házakat.

én pl szeretem. nem élhet mindenki családi házban, mert akkor nem lenne egy zsebkendőnyi termőföld, meg szabad terület sem az országban. valahol csak laknia kell az embereknek.

a lakóparkok sztem a modern panelok. csak azoknak nagyobb a presztízsük. bár ennyi erővel azokat is lebonthatnák.

egyébként meg a vasbeton elég tartós dolog, a plázákat meg a többi hatalmas épületet is abból építik.

inkább azokat kéne lebontani, nagyon jól meglennék nélkülük.

2010. júl. 3. 20:44
 7/16 A kérdező kommentje:

Előző!

Termőföld hiába van kishazánkban, úgysincs számunkra(magyaroknak) semmi haszna.

Csak azért kérdeztem, mert itt éktelenkednek melletünk, és jó lenne látni, ahogy felrobbantják őket, hogy szanaszét repülnek 1km-es körzetben, és minden ház ablaka berobban, és a tetők leszakadnak.

2010. júl. 4. 17:12
 8/16 anonim ***** válasza:
70%

hm.

tudod mit? ha ennyire zavar, akkor költözz el! én szeretem őket.

vagy maradj ott, és ha ne adj isten, egyszer tényleg felrobbantanák, akkor szállásold el a kis házikódban azt a 60-80 embert, akit ki kellett költöztetni a te sajátos ízlésed miatt.

egyébként meg szánalmas vagy, gondolom te is tudod magadról...

2010. júl. 4. 22:24
 9/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó válaszoló, a várt hangvétellel válaszoltál. :D
2010. júl. 5. 01:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Én úgy olvastam még anno, hogy 50 évre tervezték a panelházakat, utána jönnek majd a problémák: elkezdenek csúszni, repedezni az elemek. Szóval 50 évet tuti kibírnak, de utána szép lassan lakhatatlanná, veszélyessé válnak. A panelek zöme a 70-80-as években épült, szóval olyan 10-20 éven belül lejár a szavatosságuk.
2010. júl. 7. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!