Mikor lesz itt az ideje a panellakások lebontásának?
Szia!
Van egy rossz hírem: a panel nem nagyon lebontható... ezért vannak pl. Amerikában az ú.n. "szellem lakótelepek", mert drága és problémás az elbontása és ráadásul marad egy adag használhatatlan törmelék. Ezért is nem építenek manapság panelházakat a fejlettebb országokban...
utálom, akik lenézik a panellakókat, és bontani akarják a házakat.
én pl szeretem. nem élhet mindenki családi házban, mert akkor nem lenne egy zsebkendőnyi termőföld, meg szabad terület sem az országban. valahol csak laknia kell az embereknek.
a lakóparkok sztem a modern panelok. csak azoknak nagyobb a presztízsük. bár ennyi erővel azokat is lebonthatnák.
egyébként meg a vasbeton elég tartós dolog, a plázákat meg a többi hatalmas épületet is abból építik.
inkább azokat kéne lebontani, nagyon jól meglennék nélkülük.
Előző!
Termőföld hiába van kishazánkban, úgysincs számunkra(magyaroknak) semmi haszna.
Csak azért kérdeztem, mert itt éktelenkednek melletünk, és jó lenne látni, ahogy felrobbantják őket, hogy szanaszét repülnek 1km-es körzetben, és minden ház ablaka berobban, és a tetők leszakadnak.
hm.
tudod mit? ha ennyire zavar, akkor költözz el! én szeretem őket.
vagy maradj ott, és ha ne adj isten, egyszer tényleg felrobbantanák, akkor szállásold el a kis házikódban azt a 60-80 embert, akit ki kellett költöztetni a te sajátos ízlésed miatt.
egyébként meg szánalmas vagy, gondolom te is tudod magadról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!