Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panelban vagy kertes házban...

Panelban vagy kertes házban laktok? Hány m2? Szeretitek, meg vagytok vele elégedve?

Figyelt kérdés
Ha igen, ha nem, miért?
2011. okt. 11. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Téglaépítésű társasházban lakok( végül is panel, csak téglából van és gázos a fűtés) 55m2, erkéllyel.

Amiért szeretem, mivel kicsi, ezért szépen olcsón gyönyörűen be lehet rendezni minimál design stílusban (szerintem a paneloknak lett kitalálva), közel van minden, csendes, és kellemes és nagyon világosak a szobák.

Amiért nem: csak pár háziállatom lehet, nincs étkező, a 4-en van, így már többször beáztam (de szerencsére kijavították), sosem lesz leszigetelve, az itt lakók mintha a szocializmusból maradtak volna, olyan mindenhez a hozzáállásuk, nem kell a változás, jó a régi hagyományos, és bunkózzunk azzal aki nem így gondolja.

Tehát végül is jó, de a jövőben szeretnénk tanyára költözni ahol gazdálkodhatunk, vagy egy kis faluban venni egy kis tornácos házat.

2011. okt. 12. 12:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Panel, 54 nm2, ketten vagyunk benne + egy kutya, nagyon szeretjük. Szuper jó elrendezése van, bár erkély nem lenne rossz, de nem baj. Picur fürdő,wc, konyha, cserébe, nagy nappali, elfogadható étkező és kis hálószoba. Sajátunk, és igazi otthon. (egyébként, alapvetően fejben dől el, hogy szeretem-e.) Ha jó érzés hazamenni, mert szerető család vár, akkor édesmindegy, hogy kiülhetek-e a kertbe vagy sem).
2011. okt. 12. 18:01
 13/14 anonim válasza:

Valóban nem mindegy, hogy milyen a panel és hol van. Én ezelőtt 29 évig éltem kertes házban. Most panelben lakom és én nagyon szeretem (igaz erkélyes).

Előnye: - kényelmes, nincs veszekedés, hogy ki nyírja a füvet stb.., azóta több a szabadidőm, a lakás mindig tiszta, azóta több ismerősöm/barátom lett-a kertes házban valahogy mindenki bezárkózott a saját portájára. Ha hazaérek nem kell foglalkoznom olyanokkal, mint udvar felseprése, fűnyírás, metszés, gazolás, télen hólapátolás és az állandó felújítgatás-egy kertes házon mindig van mit csinálni. Télen jó meleg lakásba megyek haza stb...

Itt is van pár virágom, nyáron tele az erkély gyönyörű muskátlikkal. Reggelente az erkélyen fogyasztom el a kávémat tavasztól-őszig. :)

2012. ápr. 10. 11:09
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én pont azt szeretem, hogy van mit csinálni. Nem csak hazamegyek és ülök a tv előtt vagy a számítógép előtt, vagy ha végképp megunom, akkor el kell mennem otthonról hogy valamit csináljak.

"Udvar felseprése, fűnyírás, metszés, gazolás, télen hólapátolás és az állandó felújítgatás-egy kertes házon mindig van mit csinálni."

Azért ezek sem minden napos elfoglaltságok.

"Télen jó meleg lakásba megyek haza stb..."

Ez igaz a kertes házra is. Pl én úgy szoktam, hogy amikor mindenki elmegy itthonról, akkor úgy programozom a termosztátot, hogy picit levegye a hőmérsékletet és mielőtt hazaérünk jól fűtsön be. Így nem fizetem rá a gatyámat a távfűtésre, mert az utcát fűtöm, mivel olyan szauna van hogy aludni is csak nyitott ablaknál lehet a téli mínuszokban.

2012. ápr. 10. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!