Mit csináljak a tapló szomszédokkal?
Pontosabban csak egyel. Nem közvetlen telekszomszédom, hanem egyel arrébb lakik egy öregasszony. Nem olyan öreg, 60 körül lehet ránézésre. De egyébként az egész utca rajtunk keresztül jár át, mert az utca első házában lakunk.
Szóval tegnap délután jött haza az öregasszony, én épp a kapunkban voltam. Kb egy méterre volt tőlem. Ráköszöntem, erre rám se néz megy tovább. Pedig kizárt, hogy ne vett volna észre, rendszeresen ezt csinálja.
Ráadásul múltkor nálunk volt az édesanyám. Mikor ment el épp megint jött az öregasszony. Neki tudott köszönni érdekes módon, nekem nem.
Most mit csináljak vele? Én is menjek el mellette szótlanul, mintha ott se lenne?
Egyszerű, ne köszönj neki.
Az iroda, ahol dolgozok, egy régi bérházban van, sok gyökér öreg lakik benne. 1.5 hónap után meguntam, hogy senki nem köszön vissza, azóta csak annak köszönök, aki nekem is köszön.
Hát jó, lehet hogy ezt teszem. Csak ez olyan izé... mert általában szeretek mindenkivel jóban lenni. Ami persze nem jelenti azt, hogy mindenkivel órákig diskurálnék, de azért általában köszönni szoktam mindenkinek, akit ismerek. Sőt ha valaki ismeretlenül rámköszönne, az a minimum, hogy visszaköszönök neki.
Meg azt nem értem, hogy ha az öregasszony mindenki másnak tud köszönni, akkor nekem mért nem. Na mindegy... ha neki így jó, akkor ezentúl leszokok erről.
23:18
Egy baseball ütő és a szomszédod társaságában beszélgess el vele úgy "finoman".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!