Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel nemsokára utcára kerülök...

Mivel nemsokára utcára kerülök, tudni szeretném, hogy érdemes e pár hónapot az utcán tölteni, és úgy hajléktalan szállókra megpróbálni jelentkezni, vagy közvetlen a nincstelenné vállás után is meg lehet próbálkozni?

Figyelt kérdés

Jelenleg nem dohányzok, nem iszok, nem drogozok, és képes vagyok elég kevés ételből megoldani a napi fogyasztásom. Kétség kívül, a hónapok alatt megjelenő egésszégügyi problémák miatt, majd rá kell szokjak az alkoholra, hogy enyhícse a napi fájdalmakat, és csökkenjen az éhség érzet.

Így ez lehet majd hátrány lesz akkor.

2011. szept. 28. 21:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Itt nem a segítségkérés a lényeg, olyat ma már nem kap az ember, amíg nincs ellenszolgáltatás.

Csak a kérdésemre szeretnék választ kapni.

2011. okt. 8. 19:56
 12/14 Hungy ***** válasza:
83%

Költözz be Orbán Viktor, vagy Gyurcsány Ferenc valamelyik ingatlanjába, úgysem használják mindet.

De komolyan, legyél illegális lakásfoglaló. Ha nem buksz le, az nagyon klassz, mert lesz hol laknod. Ha meg lebuksz, mehetsz börtönbe, úgyhogy a lakhatás így is meg lesz oldva.

Egyébiránt egyáltalán nem hiszem, hogy ilyen problémával küzdesz, úgyhogy a válaszomat annyira veheted komolyan, amilyen komolyan a kérdésedet feltetted.

2011. okt. 9. 08:49
 13/14 anonim válasza:
87%
legyél bartosista
2011. okt. 9. 19:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sajnálom :S ez a mai világ úgy látszik én 3-4 éve úsztam el annyira hogy csak na szó szerint samponra sem volt pénzem hanem ocska lidls tusfürdőre csak a mosogatógépbe szintén lidls tabletta ment ketté törve aztán fürdésnél is spóroltunk meg a mosógép se ment üresen k*rva nehezen de kiugrottam belőle 3 gyerekkel nem volt könnyű már megint kezd szar lenni de legalább a hiteleimet kinyögtem az utolsó fillérig most meg inkább elmegyek több boltba hogy jó minőségű dolgokat de sokkal olcsóbban vegyem meg most nagyon kell figyelnem meg félre raknom nehogy pofára essek de abban is biztos vagyok hogy a nyugdijkorhatár is olyan magas hogy aztsem érjük meg de azért 38 éves létemre ügyesen kimásztam a szarból de 1 biztos isten egynesen ir a görbe vonalakon is
2011. okt. 9. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!