Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A házunk elött tanyázik egy...

A házunk elött tanyázik egy hajléktalan mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kicsit idegesítő néha beszól meg ott eszik összepiszkit mindent mit lehet tenni hogy eltünjön onnan? Minden megoldás érdekel!!
2009. nov. 16. 19:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
Hívj rendőrt, ők majd szolnak az illetékes szervnek, és elviszik hajléktalanszállóra!
2009. nov. 16. 19:09
 2/23 anonim ***** válasza:
88%

Ilyenkor minden városban működik a krízisszolgálat, akiknek a telefonszáma benne van a helyi újságban, vagy ha felhívod a hajléktalan-ellátó központot, ott is megmondják.

Az ott dolgozók kimennek, megpróbálják rábeszélni az embert, hogy menjen be intézménybe, de erőszakkal nem vihetik be. Akkor marad a rendőrség,de ez csak a legvégső esetben.

2009. nov. 16. 19:10
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Akarata ellenére nem fogják elvinni,közterületen van azt csinál amit akar semmit nem tehetnek!
2009. nov. 16. 19:11
 4/23 anonim válasza:
19%
szerintem is hívj rendőrt ,vagy csak simán verd össze!:D
2009. nov. 16. 19:42
 5/23 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk is volt ilyen,és mivel én egy erős testalkatú férfivagyok kedvesen elküldtem.
2009. nov. 16. 19:45
 6/23 anonim ***** válasza:
19%
Faterodnak mér nem szolsz hogy csináljon valamit? Miért nem hivja ö a rendörséget? Csak téged zavar mutert meg fatert nem ? Csak tudják hogy mit kellene csinálni
2009. nov. 16. 19:59
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem kell szólnom fateromnak mert már nem velük élek 32éves vagyok el tudom "intézni" én is ha akarom.De nem verném össze ha nem muszály. A rendörséggel holnap megpróbálkozom hátha... sok reményt nem füzök hozzá.Sztem ki sem jönnek...
2009. nov. 16. 20:11
 8/23 anonim ***** válasza:
25%
Szólj egy haverodnak, hogy sűrűbben sétáltassa ott a kutyáját, persze pórázon. A hajléktalannak nem fog tetszeni, hogy a kutya megugatja, márpedig meg fogja ugatni :-) Ügyeljetek, hogy a kutya ne szabaduljon el, mert akkor balul üthet ki a dolog!
2009. nov. 16. 20:11
 9/23 anonim ***** válasza:
63%
Vigyel neki enni meg forraltbort.
2009. nov. 16. 20:19
 10/23 anonim ***** válasza:
16%
Na,persze!és kinyalni a seggét Nem kéne???
2009. nov. 16. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!