A házunk elött tanyázik egy hajléktalan mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kicsit idegesítő néha beszól meg ott eszik összepiszkit mindent mit lehet tenni hogy eltünjön onnan? Minden megoldás érdekel!!2009. nov. 16. 19:06
1/23 anonim válasza:
Hívj rendőrt, ők majd szolnak az illetékes szervnek, és elviszik hajléktalanszállóra!
2/23 anonim válasza:
Ilyenkor minden városban működik a krízisszolgálat, akiknek a telefonszáma benne van a helyi újságban, vagy ha felhívod a hajléktalan-ellátó központot, ott is megmondják.
Az ott dolgozók kimennek, megpróbálják rábeszélni az embert, hogy menjen be intézménybe, de erőszakkal nem vihetik be. Akkor marad a rendőrség,de ez csak a legvégső esetben.
3/23 anonim válasza:
Akarata ellenére nem fogják elvinni,közterületen van azt csinál amit akar semmit nem tehetnek!
4/23 anonim válasza:
szerintem is hívj rendőrt ,vagy csak simán verd össze!:D
5/23 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen,és mivel én egy erős testalkatú férfivagyok kedvesen elküldtem.
6/23 anonim válasza:
Faterodnak mér nem szolsz hogy csináljon valamit? Miért nem hivja ö a rendörséget? Csak téged zavar mutert meg fatert nem ? Csak tudják hogy mit kellene csinálni
7/23 A kérdező kommentje:
Nem kell szólnom fateromnak mert már nem velük élek 32éves vagyok el tudom "intézni" én is ha akarom.De nem verném össze ha nem muszály. A rendörséggel holnap megpróbálkozom hátha... sok reményt nem füzök hozzá.Sztem ki sem jönnek...
2009. nov. 16. 20:11
8/23 anonim válasza:
Szólj egy haverodnak, hogy sűrűbben sétáltassa ott a kutyáját, persze pórázon. A hajléktalannak nem fog tetszeni, hogy a kutya megugatja, márpedig meg fogja ugatni :-) Ügyeljetek, hogy a kutya ne szabaduljon el, mert akkor balul üthet ki a dolog!
9/23 anonim válasza:
Vigyel neki enni meg forraltbort.
10/23 anonim válasza:
Na,persze!és kinyalni a seggét Nem kéne???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!