Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A házunk elött tanyázik egy...

A házunk elött tanyázik egy hajléktalan mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kicsit idegesítő néha beszól meg ott eszik összepiszkit mindent mit lehet tenni hogy eltünjön onnan? Minden megoldás érdekel!!
2009. nov. 16. 19:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti hogy adnék neki ennivalot,meg inni(persze nem alkoholt)aztàn még a végén nem piszkol oda,hanem segit a hàzatok elött rendet tartani.Nàlunk is volt egy ilyen férfi.Rendszeresen ellàttuk ennivaloval,még cigivel is,egy idö utàn jol jött a segitsége az udvaron.Aztàn jött a tavasz és eltünt.Tudom,kellmetlen,meg sokan maguk tehetnek a sorsukrol,de én ilyen hideg idöben nem tudnàm nézni hogy ott fagyoskodik,éhezik.Nem kel a hàzba betessékelni,de én segitenék.
2009. nov. 16. 20:39
 12/23 anonim válasza:
25%

california, supercool to the homeless...

(aki felismeri, az király)

2009. nov. 16. 21:13
 13/23 anonim ***** válasza:
20%
Hívj rendőrt!
2009. nov. 16. 21:14
 14/23 A kérdező kommentje:
Hát kaját azt nem adok neki az biztos akkor tuti nem megy el! Ha látnátok ti se örülnétek hogy ott van nem olyan ágrólszakadt fajta inkább oyan utálatos képű alkoholoista f.sz. Ki nem állhatom!
2009. nov. 16. 21:24
 15/23 anonim ***** válasza:
18%
Csörögj rá Orbán Viktorra, Gyurcsány Ferire, Demszky Gáborra, és Dávid Ibolyára, hogy valamelyikük fogadja örökbe.
2009. nov. 16. 21:57
 16/23 anonim ***** válasza:
20%
Egyértelmü hogy south park 21:13 :D
2009. nov. 16. 22:15
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok okos, értelmes, empatikus választ kaptál...

Én a második válaszoló vagyok, akkor megismétlem: a hajléktalan-ellátó központot hívd fel, ők kiküldik a szociális munkásokat, akik megpróbálják rávenni ezt az embert, hogy menjen be a szállóra melegedni, ott enni is adnak neki.

2009. nov. 17. 09:27
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

H£t akkor ne adj neki enni.De hivd a hajléktalanszàllot!

Remélem azért nem rugsz belé...

2009. nov. 17. 09:38
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Második válaszoló: Irtam hogy részeges a hajlékonyszállóra ugy meg nem engednek be senkit! Ezt már leérdeklődtem ugyhogy ugyse megy oda...
2009. nov. 17. 20:20
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha nagyon hideg van, piásan is beengedik a szállóra.

(2. válaszoló vagyok és szociális munkás)

2009. nov. 18. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!