Normális, ha víz van a vízóránkban?
Figyelt kérdés
Lent az aknában, a minap észrevettem, hogy, víz van a vízórában ott, ahol pörög a számláló.. Tehát, konkrétan benne az órában. Ez mitől lehet?? Szóljak a vízműnek?2011. szept. 27. 23:35
1/11 anonim válasza:
A kis mutatóknál? Szerintem nem normális dolog. :(
2/11 anonim válasza:
Ha nem lenne, nem volna vizetek.
Mivel azon fut át a víz amit használtok.
Nálunk is van benne, mindenkinél van természetesen.
3/11 anonim válasza:
A mi vízóránkban is volt. És a szerelő meg azt mondta, hogy én azt kívülről nem is láthatom. Pedig igenis láttam oldalról a fénytörés változása miatt XD.
4/11 anonim válasza:
2 féle vízóra létezik.
Szárazon futó,és nedvesen futó vízóra.
Utóbbinak a számlapjában víz van,ez a normális működése.
5/11 anonim válasza:
Eddigis volt,csak buborékmentes,ezért nem láthattad.
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
mienkbe is szokott lenni de inkább csak eső után:D
ha van benne és valami dolguk van ott a vizeseknek kiszívatják onnan a vizet:D
9/11 A kérdező kommentje:
Nekünk is ilyen buborék van benne, vagy hogy is mondjam. Látszik, hogy ide oda megy benne a víz, ha megmozgatom az órát. Tehát van benne egy nagy levegőbuborék, meg valamennyi víz.
2011. szept. 28. 10:04
10/11 A kérdező kommentje:
Nemrég került csak be a vízóra (építkezünk), így korábbi tapasztalatom nincs..
2011. szept. 28. 10:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!