Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Agresszív albérlőkkel mit...

Agresszív albérlőkkel mit csináljunk? Mit mondjunk?

Figyelt kérdés

Mellettünk nagyon agresszív, gonosz, őrült szomszédok laknak. Állandóan buliznak, és mindig hangosak. De ez csak egy dolog! Múltkor majdnem ránk törte a pasi az ajtót, mert épp olyanja volt! Rugdossa az ajtót, szemétkedik.

A házirend egyik pontját sem tartja be, sőt kijelentette, hogy nem is érdekli, őt ne akarja senki korlátozni.

Csapkodják az ajtót, üvöltöznek a folyosón, reggel-délbe, este-éjjel. Állandóan.

Egy perc nyugi nincs itt.

Már szóltunk a főbérlőnek, ő csak annyit mondott, hogy ez őt nem érdekli (nem lakik itt, messze van tőlük), beszéljünk az albérlőkkel mi. De nem lehet velük beszélni, nem épp olyanok, akikkel lehetne...

Szóltunk megint a főbérlőnek, és eljön majd hozzánk. Mivel győzzük meg őt, mit mondjuk neki, hogy elhiggye, hogy ezek nem normálisak?

Elegem van már, félek kimenni a folyosóra. S van egy kisbabánk is, őt is féltem. (Ő sem tud tőlük aludni, vergődik szegény a kiságyában.)

Nem akarok durva lenni, amúgy sem vagyok olyan. Ész érvekkel kellene valahogy meggyőznöm, de nem tudom mit mondjak.

2011. szept. 27. 15:23
1 2
 11/13 anonim válasza:
EZ nagyon kellemetlen tud lenni. Ehhez képest én jól állok, nálam csak időnként van közepes buli, dobolás, ilyesmi, igyekszem rendet tartani - asszony mindig mondja, hogy van ilyen is, mint a tiétek. tényleg csak a rendőrség a megoldás. Azt mondjuk nem értem, ha rátok törte az ajtót, miért nem hívtad ki egyből a yardot, azért ez durva. Megváltozni senki sem fog, ez csak harc és fellépés esetén változhat. Még akkor is, ha benne van, hogy te is sebesülsz.
2011. okt. 26. 01:56
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi neked is a választ!

Volt egy kis harc, beszélgetés a főbérlővel, ordítás az albérlőkkel.

Most a barom albérlő úgy "oldotta meg" a helyzetet, hogy besértődött és nem köszön senkinek a házban. Dedós viselkedés, de mit várhatnék egy antiszociális unintelligens bunkótól?

Jobb is, ha nem köszön, és kussban van az albérletében.

Én pedig reménykedem benne, hogy ez nem tart örökké, és elköltöznek innen.

2011. okt. 26. 12:25
 13/13 anonim válasza:
Idegenül is szurkolok, azért is, mert én is háklis vagyok erre (mégha messze nem ilyen szélsőséges a helyzet nálunk).
2011. okt. 26. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!