Miért ilyen nehéz albérletet találni?
3 egyetemista csaj keresne egy 2szobás, kicsi lakást, bútorozva, Budapesten, kb 40-45ezer plusz rezsiért. de mintha lehetetlen lenne, vagy mind ki van adva vagy szar helyen van vagy a másfél szoba az 1 igazából vagy rohadt drága. tiszták, csendesek, nem dohányzók vagyunk, csak egy kistestű, szobatiszta, felnőtt kutya van, de maximálisan tisztán tartunk mindent.
befizettünk közvetítőhöz, néztünk neten, de lehetetlen. hol próbálkozzunk?
van ilyen árban lakás, de már intéztem 100 telefont és semmi.
a 3 szobás már nyilván nem 40ezer, hanem több, rezsire is. 2 lány lakna együtt egy szobában, 1 pedig külön.
persze, félnek a kutyától, de egy kistestű, felnőtt, rendben tartott állatról van szó, akit nem tudok máshol elhelyezni.
de tényleg idáig el sem jutunk, mert vagy ki van adva vagy valami más van. hirdetés rengeteg van, városon belül is, csak a lejártat sem szedik le a netről.
én orvosira járok, másik 2 lány msc-t csinál. dolgozunk mi, alkalmi munkák, ami van, de télen a rezsit így is nehéz.
nekem a koli 26ezer lenne még ha kapnék is, amit nem kapok, mint ahogy a másik 2 lány sem.
mindegy, nem adjuk fel.
legjobb esetben is 60 plusz rezsi egy kétszobás kecó, 45-50ért max 1szobásat találsz.
mi is adtuk ki régen a lakást, de ki volt kötve, h se kutya, se gyerek nem jöhet. annyi durva sztori van, h nem csodálom, h a tulajok óvatosak.
Hát ennyiből talán munkásszállóra mehettek, de kutya ott se lehet. Legközelebb időben keresgéljetek, mivel az ilyeneket már nyáron kiadták a szemfülesebbeknek.
Próbálkozzatok külön, akkor csak az szív, akié a kutya.
Esetleg ennyiért valahol az agglomerációban lehet valami putrit találni mostanság, ott a kutya se akkor gond talán, ha van kert. Csak onnan meg utazni kell. Meg reménykedni, hogy félévkor lesznek helyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!