Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 30-35ezerért lehetséges...

30-35ezerért lehetséges albérletet találni Pesten?

Figyelt kérdés
Nem nagyon vagyok bennfentes a témában. Főiskolás vagyok, nem muszáj annyira jó hely legyen (Kőbánya és a kevésbé "menő" kerületek is megfelelnének), nagy igényeim sincsenek, elég egy kisebb méretű, de különálló szoba. Csak az anyagi korlát kb. 30-35 ezer havonta...Szerintetek lehetséges ennyiért találni?
2011. febr. 11. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem van egy barátnőm aki a 18. kerületben lakott albérletben, és úgy emlékszem 30 körül fizetett érte.

Szerintem a kinti peremkerületekben lehet találni.

2011. febr. 11. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha lakótársakkal osztozol rajta, akkor simán. Én nemrég nézegettem albérleteket, és pl. a Jászai Mari térnél fix 30 ezerért volt különálló szoba, pedig az belváros. Úgyhogy ki lehet fogni jó árú albérleteket.
2011. febr. 11. 22:42
 3/11 anonim válasza:
Biztos,hogy lehet,én olyat is tudok,aki 18 ezret fizet(Örs vezér tere),de több olyan embert ismerek,aki 30 ezret,és belvárosi albérlet,de ott osztoznak rajta.Szóval szerintem biztosan fogsz találni,de hozzá kell venni,hogy ehhez az árhoz még jön a rezsi,amit gondolom tudsz,csak megemlítem.
2011. febr. 11. 22:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi nektek. Az a fő problémám, hogy rezsivel együtt max. 35 lehetne. A kerület, környék tényleg mindegy körülbelül...sőt, Kőbánya és az "etnikumos" kerületek még jobbak a fősuli elérése szempontjából.
2011. febr. 11. 22:51
 5/11 anonim válasza:

Költözz hozzám, én most 80-at fizetek a 8. kerület Baross utcánál:(

21/L

2011. febr. 11. 22:54
 6/11 A kérdező kommentje:
de fiúnak kell:D én a barátnője vagyok, csak most segítek neki albérletet keresni, mivel márciusra el kell költöznie onnan, ahol jelenleg lakik.
2011. febr. 11. 22:58
 7/11 anonim válasza:
Értem..pedig már kezdtem reménykedni, kiment külföldre a barátom és most egyedül fizetek ennyit. Máshova meg nem akarok költözni, mert szeretek itt, meg közel van a sulimhoz és csak várok, hogy jöjjön valaki. De ááá 80-at már nem sokáig tudok kipengetni:( 3 hete diétás kaján élek:D
2011. febr. 11. 23:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A sulim fórumán találtam egy hirdetést, tegnapelőtt adták fel, ha gondolod, érdeklődjetek:

Sziasztok!

KIADÓ EGY SZOBA Budapest, Lágymányosi utcában! A Móricz mellett van, TTK-tól 5 perc, BTK-tól kb 10 percre! A szoba nem túl nagy, 6 nm kb, de teljesen bútorozott, a lakásban van egy közös helyiség is! A konyha is teljesen felszerelt. Az ár 35ezer forint, rezsivel! Ebben benne van az internet elérés is. A lakásban amúgy ketten lakunk, a bátyám és én.

érdeklődni a 0630/8208192 számon lehet, vagy a bori.schwarcz@gmail.com e-mail cimen.

2011. febr. 11. 23:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyébként ha nem itt kezdted volna, hanem albérletes portálokon, már rég találtál volna :)

Nálunk is albérlő van a kisszobában, 30at fizet, 14. kerület. De egy barátnőm 40ért lakik a 6. kerületben. Mindkettő rezsivel együtt értendő. Laktam én is a Barossnál, ott is 30at kértek egy szobáért.

Nézz meg albérleted portálokat, találni fogsz ilyeneket.

Egy tipp: ha nagyon korlátozottak a lehetőségei a barátodnak, akkor olyan szobát vegyen ki, ahol fix albérleti díj van. Így ugyanis nem érheti meglepetés egy hirtelen nagy számla miatt.

2011. febr. 11. 23:47
 10/11 anonim ***** válasza:
25%

Én a XVI.kerben 2 szobás 52 nm-es kislakást(1 emeleti) adtam ki 20 ezerért.A rezsi nem volt több 10 ezernél..

Mivel külföldön élek,így legalább nem állt addig nem üresen..Szerintem vannak akik ahogy én is nem a sok pénz miatt adják ki,hanem azért mert ha túl sokáig üresen áll egy lakás akkor is tönkre mehet..

2011. febr. 12. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!