30-35ezerért lehetséges albérletet találni Pesten?
Nekem van egy barátnőm aki a 18. kerületben lakott albérletben, és úgy emlékszem 30 körül fizetett érte.
Szerintem a kinti peremkerületekben lehet találni.
Költözz hozzám, én most 80-at fizetek a 8. kerület Baross utcánál:(
21/L
Szia!
A sulim fórumán találtam egy hirdetést, tegnapelőtt adták fel, ha gondolod, érdeklődjetek:
Sziasztok!
KIADÓ EGY SZOBA Budapest, Lágymányosi utcában! A Móricz mellett van, TTK-tól 5 perc, BTK-tól kb 10 percre! A szoba nem túl nagy, 6 nm kb, de teljesen bútorozott, a lakásban van egy közös helyiség is! A konyha is teljesen felszerelt. Az ár 35ezer forint, rezsivel! Ebben benne van az internet elérés is. A lakásban amúgy ketten lakunk, a bátyám és én.
érdeklődni a 0630/8208192 számon lehet, vagy a bori.schwarcz@gmail.com e-mail cimen.
Egyébként ha nem itt kezdted volna, hanem albérletes portálokon, már rég találtál volna :)
Nálunk is albérlő van a kisszobában, 30at fizet, 14. kerület. De egy barátnőm 40ért lakik a 6. kerületben. Mindkettő rezsivel együtt értendő. Laktam én is a Barossnál, ott is 30at kértek egy szobáért.
Nézz meg albérleted portálokat, találni fogsz ilyeneket.
Egy tipp: ha nagyon korlátozottak a lehetőségei a barátodnak, akkor olyan szobát vegyen ki, ahol fix albérleti díj van. Így ugyanis nem érheti meglepetés egy hirtelen nagy számla miatt.
Én a XVI.kerben 2 szobás 52 nm-es kislakást(1 emeleti) adtam ki 20 ezerért.A rezsi nem volt több 10 ezernél..
Mivel külföldön élek,így legalább nem állt addig nem üresen..Szerintem vannak akik ahogy én is nem a sok pénz miatt adják ki,hanem azért mert ha túl sokáig üresen áll egy lakás akkor is tönkre mehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!