Hol tudhatnánk meg, hogy bejelentette az albérletét a tulaj?
Albérletben lakok a párommal és azt szeretnék megtudni, hogy a tulaj bejelentette az adóhivatal felé, hogy kivették a lakását.
Amúgy valaki hallott olyat, hogy a tulaj belekötött abba, hogy a függöny nincs elhúzva rendesen a lakásába, amit persze mi bérelünk teljes egészébe!
Gondolom ha van normális szerződés és kapsz számlát havonta a bérleti díjról, akkor be van/lesz jelentve.
De ha ennyire rossz a viszony, lehet megérné másik albérletet keresni!
Nem elég, hogy rendetlenség van nálatok, még pattogsz is?
Vegyél magadnak lakást, ott nem kell függöny az ablakra majd...
Én már kidobtalak volna a pereputtyoddal együtt!!
"az embert,akinek a jóvoltából van hol laknotok" :DDDDD
egyem meg azt a jószándéktól vezérelt szeretettel teli pici szivét :D gondolom nemhogy nem kell fizetni albérleti díjat hanem még ő fizet az albérlőnek....jóvoltából....hát beszarok....
Ez mind és szép és jó! És ebben igazság bőségesen van! de Ha bejön a lakásba, és nem szól, se előtte se utána az még hagyján, de amikor már azt látom, hogy a szépen hajtogatott ruhák amik a szekrénybe vannak össze-vissza vannak és a hivatalos papírok egyik felét itt a másikat meg ott találom, hol ott minden egy helyen volt amikor elmentem és tudom, hogy más nem járhatott rajta kívül a lakásba mert a párommal együtt voltam elutazóba, akkor már csak egy valaki tud bejönni a lakásba! Ráadásul én voltam olyan okos és lefényképeztem azokat a dolgokat amikor ideköltöztem amire ő ráfogta, hogy ez nem a folt nem volt a tapétán, az asztal sarka nem volt ilyen kopott, a szőnyegen nem volt folt. stb, stb, stb.
De az, hogy én kérdeztem valamit és sokan nem arra adnak választ az már kicsit érdekes! Nem a kommentet hanem a válasz kértem :)Szóval, hogy mit miért azt én tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!