Miért ilyen nehéz albérletet találni?
3 egyetemista csaj keresne egy 2szobás, kicsi lakást, bútorozva, Budapesten, kb 40-45ezer plusz rezsiért. de mintha lehetetlen lenne, vagy mind ki van adva vagy szar helyen van vagy a másfél szoba az 1 igazából vagy rohadt drága. tiszták, csendesek, nem dohányzók vagyunk, csak egy kistestű, szobatiszta, felnőtt kutya van, de maximálisan tisztán tartunk mindent.
befizettünk közvetítőhöz, néztünk neten, de lehetetlen. hol próbálkozzunk?
van ilyen árban lakás, de már intéztem 100 telefont és semmi.
Egyszer valaki ajánlott egy kutyás fórumot, ahol kimondottan kutyások kerestek és hirdettek albérletet. Már nem emlékszem, mi volt az, de ilyen is van, szóval ebben az irányban is keresgélhetsz. Hátha jön valaki, aki tudja, pontosan melyik oldal volt az.
A 45 szerintem is kevés. Esetleg olyat találhatnátok ilyen árban, ahol mondjuk egy szoba meg nappali van, és valamelyikőtök ott alszik. Ennyire olcsó lakások a legrosszabb környékeken vannak, vagy még ott se.
Teljesen irreális az ár-elképzelésetek.
Amiket láttál azok beetető hirdetések, enniért nem kapsz pesten lakást 60-80 a reális
Nekem másfél szobás,bútorozott,nemrég felújított lakásom van a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Kar mellett a 16.kerben.
Mivel külföldön éldegélek,gondoltam úgyse hirdetem,de érdekel amit írtál.Egészen addig amíg el nem olvastam hogy van kutya..
A kutya lesz a gond,mert nagyon sokan nem szívesen adják ki a lakásukat ha kutya és kisgyerek van..
Simán lehet ennyiért is találni albérletet:
Azt nem írtad, hogy melyik neked a jó környék.. Jó keresgélést.
ma 18:48 vagyok..
Nem kevés amit mond a kérdező,mert én is tavaly 40 ezerért adtam ki a lakásomat(+ a rezsit amit használtak)
Szerintem most is elfogadott ez az összeg..de nálam a kutya hátrány.. Lehet hogy másnál nem lenne gond..Ne adjátok fel..Előbb-utóbb fogtok találni egy jó kis lakást..
Nem az a gond, hogy nincs lakás 40 ezerért, hanem az, hogy négyen laknának benne.
Valaki linkelt be lakásokat, megnéztem őket, vagy fejenként 30at kértek el, vagy icipici lakás kinn a város szélén. Azért a 18. kerület külső részéből napi szinten bejárni az egyetemre nem jó móka, másfél-két óra oda és ugyanannyi vissza forgalomtól függően. Ennyi erővel egy közeli pályaudvarról megközelíthető kis faluban is vehetnének ki házat.
És mi volna, ha bevállalnátok egy drágább lakást és dolgoznátok suli mellett? Nagyjából ez az egyetlen opció, ami létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!