Ilyenkor melyik postára menjek?
Figyelt kérdés
még 3napja fel lett adva egy csomagom,mármint nekem címezve és még nem ért ide,tömbházban lakunk,értesítőt nem hagyott,tegnap nem voltam ithon,valószínűleg pont akkor hozta.
4db posta van a környékünkön ilyenkor melyikbe kell menjek?
még azt se lehet írni hogy a legközelebbibe mert 3szinte méterre pontosan egyforma távolságra van tőlünk :S
2011. szept. 9. 12:23
11/15 anonim válasza:
Igen,az vagyok:)
Csomag nem tud elkallódni,mindnek van azonosítója,amivel kereshetik a postán.Ha úgy gondolod,hogy biztosan feladták,és már meg kellett volna,hogy kapjad,akkor az azonosítóval besétálsz egy postahelyre,és megnézik,hogy merre jár.
12/15 anonim válasza:
Ja,és természetesen kapsz értesítőt,csak mint már írtam korábban,csak másnap a leveles viszi ki.
14/15 A kérdező kommentje:
dehogy!
2011. szept. 12. 13:22
15/15 A kérdező kommentje:
tegnap jött meg....
2011. szept. 15. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!