Ha albérletbe megyek és azt mondta nincs aláírni való és költözhetek jövőhéten az nem ijesztő?
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 23:22
11/15 anonim válasza:
Ismerősöm is szerződés nélkül, bizalmi alapon lakik albérletben már évek óta, sose volt probléma belőle, ennek ellenére én nem merném bevállalni, sok probléma adódhat szerződés nélkül. Kérdezz rá, hogy köttök-e szerződést, és ha nagyon gyanúsan ragaszkodik hozzá, hogy ne legyen, akkor inkább ne költözz be!
12/15 anonim válasza:
Papir nélkül ne költözz be, mert a végén igen sokba kerülhet - és mivel semmit nem tudsz a megállapodásból bizonyitani, semmi esélyed olcsón megúszni.
13/15 anonim válasza:
Én a helyedben beköltözés előtt készítenék néhány képet a lakásról. Pl. ha valami hiba van a falon, vagy hogy milyen bútorok voltak, stb. Azért, hogy később ne lehessen rád verni a hibákat.
14/15 anonim válasza:
Szerintem a tulaj többet tud veszíteni mint te ha nincs szerződés. Ha mindketten korrektek vagytok egymással szembe akkor felesleges.
Állapodjatok meg szóban mindenről.
Tudomásom szerint úgy szokott lenni hogy a tulaj tartja karban a házat és ezért tőled nem kérhet plusz pénzt.
Ha dugulás van, festetni kell, stb az mind az ő dolga.
Ha nem csinálja meg akkor nem fizeted az albérletet és elmész egy másik lakásba.
15/15 anonim válasza:
Te is leléphetsz fizetés nélkül, ki is rabolhatod, szóval neki is rizikó, meg neked is. De ő sok mindent nem tehet, ha lelépsz, max. verőlegénnyel megkerestet, te meg fenyegetheted az Apehval.
Bizalomra épül az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!