Milyen nagyon ijesztő horror filmek vannak?
Fűrész összes része
Motel összes része pl
Mások szerint nem durva, de számomra a legdurvább film az Event horizon vagy magyarul Halálhajó volt. Moziban láttam még annak idején és arra emlékszem, hogy egy-egy durvább résznél az egész széksor mozgott alattam. Amikor vége lett az emberek pánikszerűen menekültek a teremből. Én megnéztem utána otthon is, akkorát nem ütött mint ott a sötét teremben, de még mindig az egyik legdurvább filmnek mondanám.
Hozzáteszem nagy horror rajongó vagyok és a Fűrész sorozatot bár kifejezetten szeretem, vasárnap délutáni teázás közben nézegetem, szóval van gyomrom.
Nekem inkább a pszichológiai nyomás az, ami számít, a képi elem csak kiegészítő hozzá. Az Event horizon pedig tisztán ebből áll, egyszerűen nem tudod, hogy mi történik amíg a vége fele kezd szépen lassan megvilágosulni és feláll a szőr a hátadon, hogy ilyen létezhet.
Justin Bieber Baby Baby
szerintem k*rvára ijesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!