Mondana valaki egy tényleg ijesztő, igazi horror filmet?
Figyelt kérdés
Amiben nem az emberek felszeletelése a lényeg. Egy rendes horrorra gondolok, amitől felállt a szőr a hátadon.2011. aug. 3. 19:56
1/5 anonim válasza:
Én konkrétan a "Viasztestek" megnézése után se tudtam elaludni, pedig az elég lightos. :S
Azonban ha nagyon durvára vágysz, akkor nézd meg ezek közül az egyiket: Fűrész, Sikoly, Végső állomás, Chuki, Kör... :((
2/5 anonim válasza:
Jajj kihagytam a legfélelmetesebb filmet a világon: Ragyogás!!! :S
3/5 anonim válasza:
Paranormal Activityt ajánlom még, a Kör 1. részét kiemelten, illetve minden mást, amit az előttem válaszolók írtak, kivéve a Végső állomást. Azt csak akkor nézd meg, ha horrorvígjátékot akarsz látni, mert az bármennyire is komoly akar lenni, olyan nevetséges túlzásokkal operál, hogy azon inkább elröhögöd magad.
4/5 anonim válasza:
milyenre vágysz??? zombis ,üldözős, valamilyen lényes, sorozatgyilkosos, ... felsorolok párat aztán válogass :D:P
mostohaapa (késes gyilkolássza az embereket de inkább érdekes mint ijesztő) gyilkos tréfa ez is hasonlo késes elmebeteg) gyilkos elmélet (ennek b@szott jó a story-ja fiatalok elmennek hétvégi házba egy őrült arra kényszeríti őket h nyírják ki egymást és csak egy maradhat) rec1-2 (zombis)31.kilométer (szellemes) a hetedik (őrült faszi) a halál után , levél a haláltól , nem fogadott hívás, börtön a pokolban, halhatatlanok
5/5 A kérdező kommentje:
az Átok-ra vagy a Nem fogadott hívásra gondoltam először. Azok közül melyik az ijesztőbb? És az Átok melyik része a legfélelmetesebb (ha félelmetes)?
2011. aug. 3. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!