Mennyibe van egy albérlet?
Figyelt kérdés
Engem a rezsi része érdekelne, hogy mennyi kb. egy hónapban. /Vidéken/
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 15. 10:46
1/5 anonim válasza:
Pécsről tudok nyilatkozni.
kb 21-27 télen a fűtés melegvízzel..
5-6 ezer a villany (amennyiben nem villanytűzhelyed van, hanem gázos)
1500 ft a gáz átalánya/hó, általában..
hideg víz, az is van 5000 Ft körül..
Plusz internet és tv (itt 3700-4000 Ft körül már lehet kapni)
Közös költség (5-10 ezer Ft-ig terjedő összeg)
Szóval olyan 45-50 ezer Ft körül mozog mindennel együtt.
2/5 komasa válasza:
Nagyon nagy a szórás. Van ugye víz, villany, net, tv, fűtés költség. Ezekből a net, és a tv amit nem feltétlenül kell beköttetni. (nekem otthon a net+tv egyben 7000, de ez lehet több is) A víz, villany spórolósan szerintem kb 20e-ből kijön. A fűtés az már nem mindegy, mert néhány ezer ft-tól, akár 40e Ft-ig is elmehet. Ez attól függ, hogy milyen fűtés van, milyen házban. Alsó hangon kb 50e!
3/5 A kérdező kommentje:
pfff.... elkeserít :/
(albérletbe szeretnék menni 1edül, havi 90ezer nettóból....szép álom...:(( :S )
2011. aug. 15. 11:23
4/5 anonim válasza:
Hát attól függ hol meg mit akarsz. Garzont általában 50 körül kapsz plusz rezsi. Ajánlom a hirdetéseket, felhívod a bérbeadót, megnézed a lakást, kérsz visszamenőleg számlákat, télit-nyárit.
5/5 anonim válasza:
Bocsi, hogy ezt mondom, de 90 ezerből esélytelen. Max. szobát tudsz kivenni. De ha nem létfontosságú, akkor inkább ne költözz, hanem tedd félre minden hónapban a fizud felét, hosszú távon jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!