Mekkora házban laktok? Kényelmesen elfértek?
Van pár ismerősöm akik panelban laknak és nekem nagyon kicsinek tűnik. Amíg nincs gyerek addig el van az ember 20-30 nm-en, de utána?!
Van egy pesti ismerősöm is ők 4-en vannak 25 nm-re, egy szoba van meg minden helyiség ici pici.
Akik ilyenben laktok, elfértek kényelmesen?
Én szerettem volna egy panellakásban leélni az életem, de a sors egy kertes házba sodort. Így utólag már nem bánom, mert lehet hogy kiakadtam volna a pici lakásban.
Első vagyok.
Látom jól le lettem pontozva, csak mert nem 30nm-es lakásban élünk. Nem kellene ennyire látványosan irigykedni. És igen, jól jönne még egy plusz szoba, mert sok cuccunk van.
mi ketten élünk egy 50nm-es panelban, és nagyon kényelmesen elférünk.
nem zsúfoltuk tele mindenféle kacattal, egyébként is a kevesebb több elv híve vagyok.
ha lesz gyerekünk, akkor elköltözünk egy 1+2 félszobás panelbe, mert azért az jó, ha mindenkinek van külön hálója, és egy nappali is.
sokkal olcsóbb megvenni és fenntartani mint egy kertes házat, és nekem egyébként is fontos, h közel legyen a belváros, ahol ugye nem sok kertes ház van. nem is vágyom nagy házba.
egyébként nem minden panel kicsi, pláne ha jól rendezed be.
a lényeg, h legyen 1 v. 2 nagy gardrób, amiben a cuccok nagyja van, a többi kis apróság pedig elfér a polcokon vagy komódokban.
11.12-es!
"500nm-es a ház, hárman vagyunk, a férjem, a fiam, és én.8 szoba, 4 fürdő, 4 wc, hatalmas kert, bejárni sok."
Ekkora házban gondolom van,hogy hetekig nem fut össze a 3 családtag? :) Milyen egy ekkora kégliben élni? Szívesen kipróbálnám én is! :) Nincs véletlenül pár képed a házról?
Van képem, de megértheted, ha nem szívesen teszem fel a netre:)
Hogy milyen benne élni?Mi már megszoktuk, de akik jönnek hozzánk azoknak elég fura.Akkorák a terek, hogy vízhangzik, nekem ez tetszik.36 ablakot takarítani nem lehet egyedül, így van segítségem, és a kert is hatalmas, arra is van ember, aki segít.Szép, kastély jellegű, egy két kocsi koccanás minden hétre akad előttünk.:)))Nem használjuk ki az egészet, de ha elkiabálom magam, meghallja mindenki aki itthon van, akár hol is legyen.Hála az akusztikának.Egy hátrány, hogy ha egyedül vagyok, a frász tör ki, annyira félek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!