Mekkora házban laktok? Kényelmesen elfértek?
Van pár ismerősöm akik panelban laknak és nekem nagyon kicsinek tűnik. Amíg nincs gyerek addig el van az ember 20-30 nm-en, de utána?!
Van egy pesti ismerősöm is ők 4-en vannak 25 nm-re, egy szoba van meg minden helyiség ici pici.
Akik ilyenben laktok, elfértek kényelmesen?
Én szerettem volna egy panellakásban leélni az életem, de a sors egy kertes házba sodort. Így utólag már nem bánom, mert lehet hogy kiakadtam volna a pici lakásban.

Nem minden panel 25 m2. :) Pl, amiben mi laktunk anyukámékkal, az 56 m2. Elfértünk benne, de persze jól jött volna egy nagyobb lakás, mert sokszor nem volt meg minden holminknak a helye.
Most egy 80m2 es családi házban lakunk a férjemmel. Mi terveztük meg, hogy a lehető legjobb legyen az elrendezése, és kielégítse az elvárásainkat. Így kettőnknek most jelen pillanatban nagynak érzem. Nem azt mondom, nagyon szuper, hogy mindennek megvan a helye, és nem kell semmit a földön egy kupacban tárolni, de úgy terveztük, hogy ha lesz 2-3 gyerekünk, még akkor is elférjünk kényelmesen.
Nekem is van egy ismerősöm... Családi házban élnek 8-an egy alig 50 m2-es házban... Azt mondják, jól elférnek, és legalább nem kell nagy területet rendben tartani és fűteni.. :)
most hárman kb. 100 négyzetméteren, van nem használt szobánk is éppen ezért
később párommal fogok lakni, 60 négyzetméter, szerintem bőven elférünk majd, még egy gyerek is jöhet 2-3 évre

Mi négyen kettő kamaszkorú fiúval 60 nm-en. Anno egy régi parasztházat tudtunk vásárolni amit azóta elég szépen felújítottunk, viszont ráépíteni nem tudunk így amióta meg nőttek a srácok elég kicsi lett.
reméljük nem sokára összejön és be tudunk költözni a férjem örökségébe. Az már 3 szintes családi ház lesz. És akkor jöhet a 3. gyerek is.

3-an lakunk 55 m2-en, minden ki van centizve. Egyfolytában praktikus megoldásokat keresek a berendezésre. Azt hiszem sikerült megoldani: a gyereknek van külön szobája, nekünk is, a nappaliban elfér akár 6 vendég is, úgy, hogy ebéddel látom őket...Igen, néha kicsi, de nem panaszkodom: egy házzal több a munka, nagyobb a rezsije, jó ez.
(azért 20 m2-es panel nincs, 35-nél kezdődnek. és 70-nél kb be is fejeződnek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!