Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Faluhelyen miér azt nézik,...

Faluhelyen miér azt nézik, hogy mit csinál a másik?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 10:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Város helyen is azt nézik csak ott nem tűnik fel mert több ember van illetve több kis közösségre oszlik megés így falihelyen jobban feltűnik a dolog na meg a "Bolhából elefántot " így reális
2009. ápr. 15. 09:58
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Faluhelyen pláne megy ez bolhából elefántot. És tényleg nincs jobb dolguk és tényleg ezt csinálják. Egyébként lehet szarni rá hadd pletykáljanak amit akarnak, lehet úgy gondolni ,h leszarom felőlem fel is fordulhatnak. Egyébként faluhelyen úgy megy, h hiába talál ki vki vmi ordító hülyeséget, amiről józan ésszel belátható, h kamu terjesztik tovább a sokadik cáfolat után is. Az is gyanús, ami nem gyanús.
2009. ápr. 15. 14:21
 13/21 anonim ***** válasza:
szerintem nem ennyire a gáz a helyzet... jó, én kisvárosban lakom, ami pár éve még nagyközség volt, Bp mellett. Nem esik nehezemre köszönni az utcabelieknek, vagy váltani pár szót. MEgvan ám a jó oldala is, figyelnek egymásra az emberek, ha egy idős pl a szokott időben nem húzza le a redőnyt, akkor nem feltétlenül aért érdeklődnk, hogy kínáncsiskodjanak, hanem lehet h valami baja van... Múltkor toltam ba a babakocsit és elcsúsztam a jégen a kertben. Gondoltam, ha most jól eltörtem volna a lábam két kisgyerekkel épp mobil nélkü, akkor mit csinálnék... Nos megnyugatott a tudat, ha kiabálnék Ági néni szemközt meghallaná. Ez egy személytelen városban nem biztos hogy így van. Vagy még egy példa, itt a kisgyerekes anyukák (elég sok van szerncsére) simán leszólítják egymást az utcán, vag a piacon. Mire óviba mennek, már jóformán a fele anyukát ismerem és a gyerekem sem tökidegen környezetben lesz. Nem mindből vált igazi-mély barátság, de a többiekkel is köszönünk, érdeklődünk. Van, aki szerint a gyes az 3 év rabszolgaság (hú de elkanyarodtam a témától :), nos itt aktív baba-mama élet van, nem unatkozunk és a gyerekeink is fejlődnek. szerintem nem kifizetődő haragban lenni, valamennyit , annyit amenyit gondolsz, mondj el mgadról, akkor már kevésbé vagy titokzatos és érdekes.
2009. ápr. 15. 14:41
 14/21 anonim ***** válasza:
53%

Hogy profán legyek, mert bunkó parasztok, műveletlenek, unatkoznak, és ahelyett, hogy elővennének egy könyvet és olvasgatnának unalmukban (ez egyébként falun szentségtörés, mert "dologtalanság") egész nap a kerítésen lógnak és átbámulnak, hogy mit csinál a szomszéd.

És betonkockában nőttem fel, és nem voltam ehhez szokva, mégis egy csaj kedvéért leköltöztem a falujukba. Ott aztán kiakadtam az emberek tapintatlanságán és bunkóságán. Bejön a házba reggel 7 órakor, és torka szakadtából elkezd társalogni, mert fel sem merül benne, hogy lehet, hogy valaki még alszik.

Este, amikor már végre leülne az ember a tévé elé egy kicsit kikapcsolódni, akkor beállít Bözske néni, és szarik arra, hogy te a tévére vagy kíváncsi, elkezd nagyhangon előadást tartani arról, hogy máma jobbra keverte a rántást avagy balra.

Amikor meg nemi életet él az ember, akkor azt látja, hogy a szomszéd bebámul az ablakon a képébe. Ez tiszta rosszindulat, bunkóság és tapintatlanság. Modortalanság és udvariatlanság. Sőt neveletlenség. Erre nincs mentség és nincs magyarázat.

Tudatlan emberek (bunkó büdös parasztok) nevelnek újabb tudatlan nemzedékeket. Illemben pedig el vannak maradva 100 évvel.

2009. ápr. 15. 16:33
 15/21 anonim ***** válasza:

Azt nézik mit csinálsz, és persze pletykálja tovább a másiknak kiegészítve ezzel-azzal.

Majd ne lepődj meg, ha visszahallasz dolgokat, egy két zaftos részlettel kiegészítve, sajnos egyáltalán nem jóindulatú pletykák ezek.

Én csak futni jártam, és úgy lett terjesztve, hogy űzöm az ipart (arra esze nem volt, hogy lássa, tréningruha és futócipő van rajtam. :P)

A megoldás: magas kerítés, esetleg sövény, hogy ne lássanak be, ugatós nagytestű kutya, hogy ne törjenek be. Kicsit ismerkedj, hamar meglátod ki a normálisabb, akivel lehet beszélgetni kicsit.

2009. ápr. 15. 19:58
 16/21 anonim válasza:

Undorító szokás szerintem,sok ember nem tud mit kezdeni magával,nincs jobb dolga.

Ezért(is)szeretem Budapestet.Itt nincs ilyen.Mindenki törődik a saját dolgával,örül ha a munka mellett marad ideje hobbira,vagy az otthoni teendőket elvégezni...stb.stb.stb.

2009. ápr. 16. 00:03
 17/21 A kérdező kommentje:
Van magas kerítésünk és való igaz nem látnak be, fáj is nekik. Aki városról költözik falura az soha nem fogja megszokni az unatkozó pletykás népet. Ilyen helyre születni tudni kell.
2009. ápr. 16. 12:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Ugyanez van kisvárosokban is, én is kisvárosban élek. Nincs az a nagy tömeg mint Bp-n jobb a levegő, de mégsem falu, ahol mindenki ismer mindenkit és mindenki beleüti az orrát mindenki dolgába. Itt is kb. a saját dolgával törődik az ember, a két szomszédunkkal sem vagyunk barátságban kb. köszönünk egymásnak és kész, de nem járnak a nyakunkra.
2009. ápr. 16. 14:41
 19/21 anonim válasza:
Mert kotnyelesek és jobban szeretnek mással foglalkozi mint saját magukkal!
2009. ápr. 16. 15:01
 20/21 anonim ***** válasza:
46%

na szóval akkor:A VÁROSI ZÁRKÓZOTT ÚRINÉPEK MARADJANAK A BETONRENGETEGBEN,ÉS NE FOGLALKOZZANAK A FALUSI, IDIÓTA TALPIG KIBÍRHATATLAN NÉPEKKEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ez az én véleményem!!!!

csak egyet ne felejtsenek el:"ha a paraszt nem sz@rik, az úr nem eszik"

2009. ápr. 16. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!