Faluhelyen miér azt nézik, hogy mit csinál a másik?
Hogy profán legyek, mert bunkó parasztok, műveletlenek, unatkoznak, és ahelyett, hogy elővennének egy könyvet és olvasgatnának unalmukban (ez egyébként falun szentségtörés, mert "dologtalanság") egész nap a kerítésen lógnak és átbámulnak, hogy mit csinál a szomszéd.
És betonkockában nőttem fel, és nem voltam ehhez szokva, mégis egy csaj kedvéért leköltöztem a falujukba. Ott aztán kiakadtam az emberek tapintatlanságán és bunkóságán. Bejön a házba reggel 7 órakor, és torka szakadtából elkezd társalogni, mert fel sem merül benne, hogy lehet, hogy valaki még alszik.
Este, amikor már végre leülne az ember a tévé elé egy kicsit kikapcsolódni, akkor beállít Bözske néni, és szarik arra, hogy te a tévére vagy kíváncsi, elkezd nagyhangon előadást tartani arról, hogy máma jobbra keverte a rántást avagy balra.
Amikor meg nemi életet él az ember, akkor azt látja, hogy a szomszéd bebámul az ablakon a képébe. Ez tiszta rosszindulat, bunkóság és tapintatlanság. Modortalanság és udvariatlanság. Sőt neveletlenség. Erre nincs mentség és nincs magyarázat.
Tudatlan emberek (bunkó büdös parasztok) nevelnek újabb tudatlan nemzedékeket. Illemben pedig el vannak maradva 100 évvel.
Azt nézik mit csinálsz, és persze pletykálja tovább a másiknak kiegészítve ezzel-azzal.
Majd ne lepődj meg, ha visszahallasz dolgokat, egy két zaftos részlettel kiegészítve, sajnos egyáltalán nem jóindulatú pletykák ezek.
Én csak futni jártam, és úgy lett terjesztve, hogy űzöm az ipart (arra esze nem volt, hogy lássa, tréningruha és futócipő van rajtam. :P)
A megoldás: magas kerítés, esetleg sövény, hogy ne lássanak be, ugatós nagytestű kutya, hogy ne törjenek be. Kicsit ismerkedj, hamar meglátod ki a normálisabb, akivel lehet beszélgetni kicsit.
Undorító szokás szerintem,sok ember nem tud mit kezdeni magával,nincs jobb dolga.
Ezért(is)szeretem Budapestet.Itt nincs ilyen.Mindenki törődik a saját dolgával,örül ha a munka mellett marad ideje hobbira,vagy az otthoni teendőket elvégezni...stb.stb.stb.
na szóval akkor:A VÁROSI ZÁRKÓZOTT ÚRINÉPEK MARADJANAK A BETONRENGETEGBEN,ÉS NE FOGLALKOZZANAK A FALUSI, IDIÓTA TALPIG KIBÍRHATATLAN NÉPEKKEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez az én véleményem!!!!
csak egyet ne felejtsenek el:"ha a paraszt nem sz@rik, az úr nem eszik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!