Faluhelyen miér azt nézik, hogy mit csinál a másik?
Ez az, gondolj a jó oldalra. Ha segítség kell, akkor tőlük megkaphatod. De viszonozni is kell!
Azért annyira nem rossz falun! :P
Na ezaz. Én is faluban lakok, de alig várom hogy leérettségizzek, és elmenjek innen külföldre, vissza sem nézek.
Borzalmas. Főleg a nyugdíjas öreglányok, és a tudálékoskodó szomszédok, a fontoskodó se.ggfej emberek, stb. Jobb dolguk sincs mint az, hogy egymást kibeszéljék a háta mögött, majd jópofát vágnak a képébe, hogy ők milyen jól elvannak.
Ehh.. Emlékszem, amikor meghalt édesapám, akkor előbb tudta a fél falu, mint én. Mivel szájról-szájra terjedt a hír. Majdhogynem én tudtam meg utolsónak, meg a tesóm. De ez csak egy példa volt.
Vagy hogyha anyuhoz jön a barátja, akkor a volt anyósa, biztos hogy megjegyzi, hogy itt volt, és hogy mit keresett itt, és hogy ettől-meg attól hallotta hogy itt volt.. Mégis mi a f.asz köze van hozzá, hogy kivan itt, vagy ki nincs ? Vagy ahhoz kinek-mi köze van, hogy a másik milyen életet él? Ha mindenki a saját dolgával lenne elfoglalva, és szétnézne a saját háza körül, az lenne a legjobb.
Szia! Amit én tanácsolni tudok neked, hogy mindenképp légy nagyon óvatos. Röhej, de igaz, hogy az unatkozó emberkék bizony tényleg képesek bármi sz.arság miatt feljelentgetni a szomszédaikat. Mondani ne mondj semmit magadról, ha nem akarod, hogy utána mindenki tudja. Én 14-től 17 éves koromig éltem vidéken, hát mit mondjak...? 2 nap múlva már a fél falu tudta, hogy mi vagyunk a pestiek és hogy a bátyámmal hova járunk iskolába. Az meg hogy az ember jóra is számíthat tőlük, ha kedves velük szerintem egész egyszerűen hülyeség. Anyámék 10 éve laknak ott és azóta megy az áskálódás. Mesélte anyám, hogy mikor annak idején megismerkedtem a mostani párommal és vele nem 2 milliós autóval állítottam oda, hanem 6 millióssal, látta a szomszéd nőnek az arcán, hogy a fejére volt írva minden irigysége. De ez csak egy példa, tulajdonképp mindenre irigyek és megpróbálnak mindent felülmúlni, amit már csak amiatt sem lehet letagadni, mert hiába 2 házzal odébb laknak, minden áthallatszik.
Ja! Arról nem is beszélve, hogy mikor én 17 évesen odaköltöztem az akkori barátomhoz a szomszéd hölgyemény teljesen felháborodva kérdezte anyámtól, hogy mi az, hogy elköltözök, amikor ő kinézett engem a fiacskájának?!!
Számomra egész egyszerűen röhej, hogy 10 év után még mindig ezt csinálják. Anyámék megpróbálnak nem foglalkozni velük. Persze ez még jobban idegesíti őket, de sajnos hiába szólsz be nekik, mert irdatlanul szemét húzásokra képesek vagy elkezdenek olyan pletykát terjeszteni rólad, amitől a füled kettéáll. Amire mondhatod azt, hogy nem érdekel, de mikor a faluban elsétálsz be a boltba és mindenki ferdén néz rád, az elég gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!