Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért tesznek olyan wc-ket a...

Miért tesznek olyan wc-ket a házakba amibe ha belekakil az ember, visszafröccsen a fenekére a víz?

Figyelt kérdés
rosszabb esetben a folyékony salakanyag, ezek a wc-k engem zavarnak...:D
2011. júl. 30. 04:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja és még azt is szeretném mondani, hogy lehet hogy ezt a feltalálók direkt viccből találták fel, mert engem az is nagyon idegesít, hogy a fröcsenésnek rohadt nagy hangja van, és ha épp akkor jön rám amikor vendég van, vagy vendégségben vagyok, nem túl jó amikor hallják hogy csobban a sz.rom a wc-ben...:D
2011. júl. 30. 10:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Jaj de feldobta a napomat ez a kérdés meg a válaszok. Az benne a legjobb, hogy ahogy itt leírják a dolgokat azok tényleg nagy igazságok amik miatt még viccesebb. egyébként igen ez a "vendégek vannak de sz*rnom kell" téma mindig kényes, nálunk nem fröccsenős a wc, viszont olyan akusztikája van a fürdőszobának, mint a Bartók Béla Hangversenyteremnek és szuperül tud zengeni a ház ha valami történik odabenn (pedig a szobák elég messze vannak mivel L-alakú a ház)
2011. júl. 30. 11:25
 13/18 anonim válasza:

Anyuéknál nem olyan, de az albérletünkben igen.

Hát, így, hogy tudom, hogy nem ez a végleges wc-nk, így elviselhető.

Én kibélelem papírral, és akkor nem csobban.

Mivel "illatos-wc-mániás" vagyok, ezért elég erősen vegyszeres a víz, ami a wc-ben pang, szóval nem lenne jó azzal egy fenékmosás. Jobba a wc papíros bélelés, bár nem túl gazdaságos.

2011. júl. 30. 12:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezeknek két tipusa van: a "magasöblítésű",és a "mélyöblítésű".

A magasöblítésűvel akkor van "baj",mikor valaki olyat sz@rik,mint a Margitsziget:>a víz körbemossa,de nem viszi el<.

2011. júl. 30. 15:02
 15/18 anonim ***** válasza:

én is utálom az ilyen WC-ket, közintézményben még oké, mert ott az emberek többsége csak pisil.

na de itthonra?

direkt a szájába rágtam a felújítás kivitelezőjének, hogy nehogy azt a fos wc-t idehozza, mert tuti fordulhat vele vissza :)

normális wc-m van, nem szarok ipari mennyiséget, leviszi a víz, de ha kell, akkor a kefét sem derogál használni.

2011. júl. 30. 18:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekünk nem visszaförccsenős van de ültem már olyanon:D

Tényleg nem túl jó.

2011. júl. 30. 18:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezért szeretek a vonat wc-ben szarni...xD.
2011. júl. 30. 18:49
 18/18 A kérdező kommentje:
Én még sohasem szartam vonat wc-ben, remélem nem is fogok
2011. aug. 2. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!