Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Megéri, én azért kicsit...

Megéri, én azért kicsit sokallom!?

Figyelt kérdés

" A belvároshoz közel, a Sziget utcában felújított, 2 szobás 54 m2-es erkély nélküli lakás teljes berendezéssel, műszaki cikkekkel (mosógép, hűtő stb.) összeköltözés miatt eladó. A ház szigetelése és az ablakcsere tavaly megtörtént. Parkolni a ház melletti parkolókban lehet. Az épület közvetlen szomszédságában iskola és óvoda található. A környék fás, parkos, több játszótér is található a közelben. 1-2 perc sétára buszmegállók, fittness központ, étterem. "

Ez a hirdetés egy panellakásról szól és a képeken szerepel egy tv állványos szekrény tv-vel kanapé,hozzá dohányzó asztal,hűtő,mikró reggeliző asztal és étkező asztal,egy heverő.Még nem vettem fel a kapcsolatot az eladóval mert hezitálok hogyha tényleg a teljes berendezés és pl.csak a ruháinkat kell vinni akkor megéri-e?De ha csak a háztartási gépek akkor is megéri?

2011. júl. 24. 17:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Mennyiért??????????????????????
2011. júl. 24. 17:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem írtad mennyibe kerülne (meg azt se, hogy melyik város).
2011. júl. 24. 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért egy árat igazán írhatnál róla.
2011. júl. 24. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Székesfehérváron, 9 900 000 - ért. De már azóta levették a hirdetést, itt van: [link]
2011. júl. 24. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja és kérdező: szerintem igen :)
2011. júl. 24. 19:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen az lenne amit az egyik válaszoló belinkelt,de én egy másik oldalon találtam pár napja.Az árát pedig véletlenül nem írtam meg.
2011. júl. 24. 19:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha az árát direkt nem írtad be, akkor mégis mire voltál kíváncsi, hogy mi éri meg?
2011. júl. 24. 21:00
 8/10 anonim ***** válasza:

naja, ár nélkül nem tudjuk, h megéri-e. kicsit sokkalom, főleg, h ennyiért Bp-en is lehet hasonló adottságú lakásokat kapni.

ha neked megfelel, és van rá pénzed, akkor vedd meg.

2011. júl. 25. 08:06
 9/10 A kérdező kommentje:
írtam már az árát véletlenül nem írtam meg ami egyébként 9900 000 ft
2011. júl. 25. 08:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri!
2011. júl. 26. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!