Hogyan tudnám kicsit felmelegíteni a lakást?
Pár nappal ezelőtt elindítoták a távfűtést, most kikapcsolták. Teljesen hidegek a radiátorok.
A hálóban 20 fok van, a többi helyiségben még hidegebb.
Ráadásul megfáztam, táppénzen vagyok.
Gondoltam arra, hogy teszek fel egy fazékba vizet forralni, mert valahol az olvastam, a párás levegő melegebbnek tűnik.
Valakinek valami ötlete?
Próbáltam elérni a közös képviselőt, de nem sikerült.
A fazék sokat nem dob rajta, de, ha engedsz egy kád jó forró fürdőt, abban felmelegíted magad, és nem engeded le a vizet, míg ki nem hül, az kisebb lakásoknál beválik. Amíg nem muszáj, nem fűtünk, és így egész tűrhető idő van esténként. Délelőtt pedig a főzés melegíti fel picit a lakást.
De ilyen hirtelen jött kikapcsolásokkor jól jöhet egy hősugárzó, vagy egy kisebb olajradiátor, maximum 10 000-ből kijössz, és nem érhet váratlan meglepetés a távfűtés részéről.
de a legegyszerűbb ha sütsz valami finomat is közben 2in1
mozogsz forró fürdő kakaó be az ágyba.
Vegyél villanyradiátort vagy hősugárzót.
Ha nincsenek minuszok akkor lehet fűteni légkondival is ami kb ötödébe kerül az előző kettőnek amit írtam.
Nekem a tűzhely jutott eszembe..illetve a sütőrésze.
Esetleg egy hősugárzó
Vagy ha más megoldás nincs akkor vastag zokni,pulóver,takaró
Kis hősugárzó nem drága, viszont eléggé eszi az áramot.
Mi szobában hősugárzózni szoktunk, de a konyhát a tűzhely simán felmelegíti.
Meg jól fel kell öltözni, az a legegyszerűbb és legolcsóbb.
Hát még nincs fűtés szezon, de már második hónapja fizetünk 40 000 felett a 20 fokért se :S
Köszönöm a tippeket. Úgy is levest akartam csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!