Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kicsit sokallom az adagot!...

Kicsit sokallom az adagot! Vélemények?

Figyelt kérdés
pco-n van,tavaly closti kúrám volt 3havi nem reagáltam rá!3*1-et szedtem!majd elmentem endokrinológushoz,fél éve szedem a metformint,és fogytam majdnem 10kg!visszamentem most a nőgyógyászhoz hogy ismét szeretném megpróbálni a clostit.ja és a fél év alatt lett rendszeres mensim ami nálam nagyon nagy dolog!!!kicsit sértődötten/hol voltam több mint fél évig/de felírta a clostit,és 3*1-et javasol.de szerintem ez sok!mi lenne ha csak 2*1et vennék be?félek hogy túl stimulálódom!
2009. ápr. 30. 11:23
 1/4 Grófházy ***** válasza:
én lehet megkérdeztem volna az endokrinológust,hogy tud e jó orvost ajánlani,és ahoz mentem volna.
2009. ápr. 30. 11:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha azóta rendszeres a mensid, akkor szerintem először 1 clostival kellett volna próbálkozni. A túlstimulálódás sokkal rosszabb, én csak egyet venék be a helyedben! Aztán majd meglátod a 2. hónapban...

Egyébként megkérdezhetem, hogy hogyan fogytál le 10 kg-ot? A metformin csinálta ezt vagy torna+diéta?

2009. ápr. 30. 11:27
 3/4 A kérdező kommentje:

torna+diéta!februárban kezdtem,és idáig ennyi ment le!már nem nagyon kell fogynom most 64vagyok.

igazából már a türelmetlenségem játszik közre,mert az endokrinológus azt mondta hogy csak hsg után ad clostit,de én nem nagyon akarom a hsg-t!ezért tettem egy próbát ennél a dokinál!

már rettenetesen hiányzik a baba az életünkből!

2009. ápr. 30. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Nagyon ügyes vagy!! Rám és rámférne, vagyis pont nem kéne az a 10 kg plussz. Én a fogigátló abbahagyása után szedtem fel... :(

Sok sikert a clostis hónap(ok)hoz!!

2009. ápr. 30. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!