Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy ilyen padlást...

Hogy lehet egy ilyen padlást kitakarítani?

Figyelt kérdés

Van a garázsunk felett egy padlás, kicsit rendbe szeretném hozni. Sok a por meg a mocsok, és ki szeretném takarítani, viszont az a baj, hogy a deszkák közt kis rések vannak és így a por mind a garázsba hullik... először valami ponyvára gondoltam, de ez szerintem hülyeség. Ötletek?? Írjatok, légyszi, előre is köszike!!

Ja és ne legyen túl drága mert nem akartam sokat beleadni meg jelenleg nem is nagyon lehet kb. 10- 15.000az árkeret :) kösz a válaszokat :))

2011. júl. 23. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Festők használják az u.n. takaró-fóliát, amivel festés előtt parkettát, szőnyeget letakarnak. Teljesen széthajtva kb. 40 m2-es. Az ára cca 2000.- Ft. Nem kell teljesen széthajtani, hadd maradjon meg többsorosan. A garázsban a mennyezetre erősíted (szegezed, vagy széles ragasztó-szalaggal felragasztod), és takarítás után lebontod.

Nálunk a papírboltban árulják, de szerintem van festékboltban is.

2011. júl. 23. 21:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:) de az elég erős?
2011. júl. 23. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha csak a repedések között lehulló port, szemetet kell megtartania, és meghagyod többrétegesre a fóliát, akkor szerintem bírni fogja.
2011. júl. 24. 07:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, amit az első írt. Létrázhatót (így hívják, mert még a létra lába sem szakítja ki) vegyél és biztos, hogy bírni fogja.
2011. júl. 24. 07:27
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2011. júl. 24. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!