Hogy lehet egy ilyen padlást kitakarítani?
Van a garázsunk felett egy padlás, kicsit rendbe szeretném hozni. Sok a por meg a mocsok, és ki szeretném takarítani, viszont az a baj, hogy a deszkák közt kis rések vannak és így a por mind a garázsba hullik... először valami ponyvára gondoltam, de ez szerintem hülyeség. Ötletek?? Írjatok, légyszi, előre is köszike!!
Ja és ne legyen túl drága mert nem akartam sokat beleadni meg jelenleg nem is nagyon lehet kb. 10- 15.000az árkeret :) kösz a válaszokat :))
Festők használják az u.n. takaró-fóliát, amivel festés előtt parkettát, szőnyeget letakarnak. Teljesen széthajtva kb. 40 m2-es. Az ára cca 2000.- Ft. Nem kell teljesen széthajtani, hadd maradjon meg többsorosan. A garázsban a mennyezetre erősíted (szegezed, vagy széles ragasztó-szalaggal felragasztod), és takarítás után lebontod.
Nálunk a papírboltban árulják, de szerintem van festékboltban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!