Mik lehetnek ezek? Iszonyatosan idegesítő!
Figyelt kérdés
A fürdőszobában megjelent egy csomó kisméretű (pár mm,max fél cm) sötétszínű szárnyas rovar. Nem tudom honnan jöhetne, de nem tudom kiírtani őket!
Mik ezek?Hogy lehet kiírtani?
Már az agyamra mennek :'(
2011. júl. 15. 15:55
1/13 anonim válasza:
Nem szárnyas hangya? Kiírtani nem tudom hogy kell
2/13 anonim válasza:
Ilyen nálunk is volt... az egyik mosópor vagy tökömtudja már miből mászkáltak ki. Nézz végig az összes kupát ami nem csavaros.
3/13 anonim válasza:
Vegyél földre helyezhető rovarcsapdát, talán nálad is beválik .Én is szárnyashangyára tippelek.
4/13 anonim válasza:
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.
A tippek közül egyik sem. Feketék, szárnyaik oválisak.Testük "pontszerű".
Van még ötlet?Hálás lennék érte.
2011. júl. 15. 16:30
6/13 anonim válasza:
Szerintem erre gondolsz :
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__18513..
Nem tudom mi ez
7/13 A kérdező kommentje:
+szárnyuk is feketés...
2011. júl. 15. 16:32
8/13 A kérdező kommentje:
2011. júl. 15. 16:49
10/13 anonim válasza:
Ezek a csatornából jönnek sajnos. Ott kéne kutakodni és irtást végezni. Nálunk nemrég tárták fel az aknát a házban, mert valami nem volt jó, azóta kirajzott már egy rakás ugyanilyen röpködő rovar. Jöttek fel a fürdőből is páran. Önts bele a lefolyóba gyakran domestost, forró vízzel, talán nem jönnek fel, de nézessétek meg a csatornát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!