Hol tudok szomszédot idegesítő effekteket letölteni? Pl. Ajtónyikorgás, bútor tologatás.
Ő idegesít téged...
Te meg "vissza idegesíted"...
Ő meg erre rátesz egy lapáttal...
Te meg még durvábban folytatod...
Lehet ezt fokozni :
- ő bekeni kutyaszarral a kilincsed...
- te kiszúrod az autója gumijait...
- ő felpofozza a kisfiadat...
- te elgáncsolod a feleségét...
- ő ráhugyozik a lábtörlődre
- te kifeszegeted a postaládáját...
- ő beragassza a záradat...
- te festékszóróval lefújod az ajtaját...
- ő benzint önt az ajtód elé és meggyújtja
- te kézigránátot dobsz be az ablakán...
Nem gondolod, hogy ez elég primitív dolog???
Ha valami problémád van a szomszédoddal, menj át hozzá és szólj neki udvariasan, kulturáltan (nem az őserdőben élünk, megtanultunk kommunikálni!).
Ha meg ilyen sz*ar házban laksz, hogy még az ajtónyikorgás is áthallatszik, akkor költözz el onnan vagy szigeteltesd a lakásod, mert akkor bármelyik szomszédtól bármi át fog hallatszani! (Szerintem a te zajaid is áthallatszanak a szomszédokhoz, csak ők még nem szóltak neked.)
igenis vannak sutyerák szomszédok, akiknek sem a kérés, sem a beszélgetés nem használ.
én elköltöztem, mert több volt a suttyó mint a normális ember, egy fecske meg nem csinál nyarat.
főleg az idióta tinik b-szták fel az agyam hajnal kettőkor a xar zenéikkel, és a bulijaikkal.
én csak azt kívánom az ilyeneknek, hogy dolgozzanak 12órába minden nap, és lakjanak legalább olyan xar házban, mint amilyenben most...
Sajnos a kommunikáción túl vagyunk, de mint a falra hányt borsó, nem ért semmit. Addig nem volt baj, amíg annyit dolgoztam, hogy csak aludni jártam haza, de most itthon vagyok a babánkkal és már meg őrülök a szomszédtól.
Költözni meg azért nem akarok, mert most nincs annyi felesleges pénzünk (+1M Ft), hogy egy másik lakást így rendbe hozzunk, mint a mostanit, vagy kérjek kártérítést a szomszédtól, amiből el tudunk költözni? :)
en is letoltottem, koszi a linket
neked bejott a dolog? idegesek lettek?
venni kell 5.1-es cuccot, rákötni a hifire, vagy a lejátszóra, aztán kakaó! :)
te meg szépen lemész sétálni, bevásárolni :)
a kedves másodiknak pedig csak annyit mondanék, hogy vannak olyan emberek akik simán megérdemelnek még ennél csúnyább dolgokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!