Fehér (nem újszerű) házhoz milyen színű ablakkeret+lábazat illik?
Figyelt kérdés
Lábazat alatt azt a kb 1 m hosszú sávot értem az alján:D Valamilyen sárgás árnyalatra gondoltam. KIpróbáltuk a citromsárgát, de elég rosszul megy hozzá. Ötletek?2009. márc. 31. 18:13
1/5 anonim válasza:
Ha fehér a ház, akkor valami határozottabb szín (bordó, sötétszürke, narancssárga, rozsdabarna) színek mennek hozzá. Ezzel festheted a lábazatot és az ablakkeretet is nyugodtan, nagyon jól fog kinézni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg inkább vajszínű, világosszürke vagy valami nem sokkal sötétebb szín.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is zöld vagy szürke.
De inkább írd meg, milyen a hangulata, a formája, a kerítés, az udvar..Hányban épült? Milyen alakÚ?
És milyen hatást akarsz elérni? Vidám? Otthonos? Tiszta? Divatos? Van virágoskert?
Milyen anyagú a fehér bevonat? Milyen lábazatot akarsz?
Van ilyen műkő kinézetű burkoló, de olyan vékon, mintha csempéznétek. Az nem tetszene?
Ez nem az, de úgy néz ki: [link]
5/5 anonim válasza:
itt vajszínt tettek, csak annak az a hátránya, hogy ha felverődik az esővíz esetleg a porról, akkor nagyon hamar csúnya lesz. A szürkés, vagy zöldes műköves azért praktikusabb.
Az a pöttyös-műgyantás lábazat bármelyik színben azért jó, mert nem piszkolódik úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!