Miért csak az én szobámban van füllesztő meleg?
Nem tudtam hova tegyem a kérdést, remélem itt jó lesz. Panelban lakunk, 3 szoba van a fürdőn, wcn, konyhán kívül, apáméké a legnagyobb, enyém a közepes, mamámé a kisszoba. Mégis bármelyik helyiségbe megyek teljesen más mint az én szobámba. Elképesztő fülledtség csap meg mikor belépek a szobába, legszívesebben kirohannék. Mitől lehet csak az én szobámban? Megy a ventilátor, ablak nincs nyitva mert ilyenkor iszonyatosan jönnek a bogarak, plusz minek ha kint is ugyan ilyen az idő. Apámnál is folyton megy a ventilátor de lehet hogy mivel nagy a szoba ezért nincs meleg bent. Mamámnak meg szokásához híven tárva nyitva a baromi nagy ablaka.
Erre van valami normális magyarázat? :S Mindig próbálok "szellőztetni" bár most teljesen felesleges mert csak a meleg jön be kintről.
Most is nyitva van az ajtóm, és megy jobbra-balra a ventilátor hátha az segít, általában ezt szoktam és egy kicsit jobb szokott lenni. De még így is füllesztő a meleg :S Én meg már ha nem érzek egy kicsi hűvösebb levegőt vagy nem tudom beszívni akkor rosszul leszek, ma is kijárkáltam a fürdőbe vízzel hűteni magam meg szívni be a víz illatát, elég fura dolog. :S
életem! úgy tudod megállapítani, hogy milyen fekvésű a szobád, hogy mikor süt be a nap.
ha reggel, akkor keleti, ha 11-4-ig akkor déli, ha késő délután, akkor nyugati. nem kell hozzá diploma. :P
egyébként meg vizezz be egy törölközőt és tedd a nyakadba. sokat hűt, én is ezt csinálom, nálunk is döglesztő a meleg, pedig megy a ventilátor, és még a lakás is észak-keleti fekvésű.
jó, jó köszi :D nem tudtam :D
Sajnos a redőny úgyszint kilőve... :S Ezt tudtam én is mert régebben érdeklődtem, de apám is megmondta hogy ehhez az ablakhoz nem tudnánk felszerelni, max ha az egész ablakot kicseréljük, arra meg szinte sosincs keret, épp hogy elélünk.
A törülköző tényleg jó ötlet! Megyek is és borogatom magam :D
De akkor az ablakot nem hagyom nyitva csak néha egy kicsit hogy méis cserélődjön a levegő, amúgy egész éjszaka nyitva volt. Szerencsére még most nem érzem azt a hú de nagyon meleget de azért eléggé az van.
Köszi a válaszokat és a segítségeket!:)
butus? kössz xD csak ezekhez tényleg nem értek :D
Amúgy igen, most is megy rám ezerrel és így elviselhető, de olvastam itt más kérdésnél hogy ha folyton megy rám a ventilátor akkor megszokom, és ha kimegyek a melegbe akkor sokkal rosszabb lesz...ez nem tudom mennyire igaz :S ezért próbálom nem max fokozaton magamra irányítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!