Miért csak az én szobámban van füllesztő meleg?
Nem tudtam hova tegyem a kérdést, remélem itt jó lesz. Panelban lakunk, 3 szoba van a fürdőn, wcn, konyhán kívül, apáméké a legnagyobb, enyém a közepes, mamámé a kisszoba. Mégis bármelyik helyiségbe megyek teljesen más mint az én szobámba. Elképesztő fülledtség csap meg mikor belépek a szobába, legszívesebben kirohannék. Mitől lehet csak az én szobámban? Megy a ventilátor, ablak nincs nyitva mert ilyenkor iszonyatosan jönnek a bogarak, plusz minek ha kint is ugyan ilyen az idő. Apámnál is folyton megy a ventilátor de lehet hogy mivel nagy a szoba ezért nincs meleg bent. Mamámnak meg szokásához híven tárva nyitva a baromi nagy ablaka.
Erre van valami normális magyarázat? :S Mindig próbálok "szellőztetni" bár most teljesen felesleges mert csak a meleg jön be kintről.
Most is nyitva van az ajtóm, és megy jobbra-balra a ventilátor hátha az segít, általában ezt szoktam és egy kicsit jobb szokott lenni. De még így is füllesztő a meleg :S Én meg már ha nem érzek egy kicsi hűvösebb levegőt vagy nem tudom beszívni akkor rosszul leszek, ma is kijárkáltam a fürdőbe vízzel hűteni magam meg szívni be a víz illatát, elég fura dolog. :S
Sajnos nincs redőnyöm, pedig jó lenne :( Nem tudom sajnos hogy merre is fekszik a szobám vagy hogy lehet ezt megnézni, de napközben sokat süt be a nap :S
Az jó ha este (mármint mikor alszom) akkor nyitom ki az ablakot? Ha most kinyitnám özönlenének a bogarak akkor meg attól lennék teljesen kész :S
Ezektől a palackoktól miért lesz jobb? Mit váltanak ki a ventilátorból?
"Nem tudom sajnos hogy merre is fekszik a szobám vagy hogy lehet ezt megnézni"
Én meg azt nem tudom, hogy rajtad hogy lehetne segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!