Ha panelban leverem a csempét, az mennyire zavaró az alső szomszéd számára?
Ugyan olyan hangos lesz, mintha az ő fürdőszobájukban csinálnád. És nem is a leeső csempék zaja lesz a leghangosabb, hanem az ahogy nyomod neki a betonnak az ütvefúrót véső üzemmódban. A beton minden rezgést átvisz, az ütvefúró pedig a nevéből adódóan rezeg.
Egyébként a fölöttünk lakók (mindig más-más albérlők) átlagosan évente egyszer leáztatnak bennünket. De amíg a biztosító kifizeti a kárt, addig nem különösebben zavar. Legalább rendszeresen ingyen ki van festve.
Olyan is volt, hogy egyszer elég jól megszáradtak a foltok, alig lehetett látni, ezért nem festettünk ki. De persze a biztosító kifizetett több tízezer forintot erre a célra. Következő alkalommal, pár hónappal később ismét leáztattak, így a biztosító még egyszer kifizette a nem kevés pénzt.
Vizsgaidőszakban pedig én napközben a legritkább esetben voltam otthon. Általában reggel 8-kor elmentem és este 8-ra értem haza. Addig bent voltam az egyetemen, vagy könyvtárban és tanultam.
Kiírod a lépcsőház ajtajára h "Tisztelt lakótársak! X lakásban felújítást végzünk, a munka zajjal jár. Megértésüket és türelmüket köszönjük!"
+szólsz a közös képviselőnek h felújítás van.
Nem szólhat senki.
Mi ajtót cseréltettünk, ne tudd meg, a hilti amikor a vasbetont üti.... Mi az utolsó lépcsőházban vunk a házban, de még az első lpházban is lehetett hallani! remegett az egész, de ez sajnos ezzel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!