Szoba kifestese. Tippek?
14/f vagyok es az lenne a kerdesem,,hogy milyen szinure fessuk/festessuk a szobamat?Nem muszaly egy szinure,lehetnek kombinaciok is pl.egy resze ilyen szinu masik olyan stb..
Modern szoba lenne.Koszi a valaszokat!!
- vegyetek legalább 12 különböző színű festéket
- véletlenszerűen fröcsköljétek fel a falakra össze-vissza
-ha valaki kérdezi miért olyan, mondjátok, hogy ez modern, elvont, kortárs művészet, esetleg nyissatok kiállítást
hat festesd ki ego pirosra vagy bordora a szobadat es a sarkaiba egy egy feher haromszogalakot festess nem tudom tudod e mirol beszelek
vagy
festesd ki egy valami szep szinre es ha van ismerosod vagy te fess vm szepet a falra feketevel
fessa a falra szivecskeket...:D
nem is inkabb pillangot az olyan edi
az a kedvencem:D
Egyébként én komolyan gondolkozom rajta, hogy a nappalit olyan módszerrel fogjuk kifesteni, ahogy az első írta. Valahogy így, alapszínekkel: [link]
Vagy ahogy a Neveletlen hercegnőben van, hogy festékes lufikat akasztani a fal elé és kipukkasztani őket... tutira egyedi lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!