Albérletkeresés - Ideiglenes lakcím?
Olyan problémánk lenne, hogy az állandó lakcímünktől 200km-re kaptam állást és ideköltöztünk albérletbe. Most váltani kényszerűltünk, de albérletkeresésnél rendre azzal a problémával állunk szemben, hogy a főbérlők nem adják aláírásukat az ideiglenes lakcímkártyánkhoz. Pedig enélkül orvos nem nagyon foglalkozik velünk és barátnőmmel se a munkaügyi központ... Sajnos egy rakás jó albérletet elszalasztottunk már emiatt.
Javaslatok-tapasztalatok?
Az első jól írja.
Ugyanakkor nekem még sosem volt gondom orvosnál azzal, hogy nem vagyok bejelentve.
Köszi a válaszokat!
20:59-es: neked mikor elkérték a lakcímedet pl. az orvosnál akkor az állandó lakcímmel elláttak rendesen? Azért kérdezem, mert sajnos ebben nem nagyon van tapasztalatom :(
21:43: mondtuk már, de ködös indokokra hivatkozva azt mondták, hogy ők így nem mennek bele. (bár mindenhol aszondták, hogy nem velünk van a baj, mert szimpatikusak vagyunk nekik)
Én csak azért nem értem ezt, mert a mostani főbérlőnek semmi nyűgöt nem jelentett, csak egy aláírás és azóta sincs neki semmi baj ebből az egészből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!