A fehér redőny is sötétít, vagy csak a sötétbarna?
Figyelt kérdés
Redőnyt szeretnénk csináltatni, főként, azért, hogy ne legyen olyan világos korán reggel, melyiket érdemesebb? Fehéret vagy a sötétbarnát?2009. márc. 25. 15:08
11/13 anonim válasza:
A redőny minősége nagyon fontos.Álmomba sem gondoltam,nem voltam tudatába,van vékonyabb és vastagabb.Sajnos saját bőrömön tapasztaltam.Építkezés után nagyon jó redőnyt szereltek fel.Panelba költöztem,a házba volt redőnyös,akivel csináltattam.Nagyot csalódtam,mert olyan vékony volt,nem sötétített,és a kisebb szél is zörgette.Mivel olcsó volt,nem mertem reklamálni,amit utólag megbántam.
12/13 anonim válasza:
szerintem a feher nem!a barna igen,de miert nem probalod a keket?:D
13/13 anonim válasza:
vigyázz a barna műanyag redőnnyel. nyáron 40 fok melegben ugy felmelegszik, a sötét szin vonzza h elhajlanak a lécek. tapasztalatbol mondom. barnábol alut érdemes tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!