Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A fehér redőny is sötétít,...

A fehér redőny is sötétít, vagy csak a sötétbarna?

Figyelt kérdés
Redőnyt szeretnénk csináltatni, főként, azért, hogy ne legyen olyan világos korán reggel, melyiket érdemesebb? Fehéret vagy a sötétbarnát?
2009. márc. 25. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%

Barna sztem az olyan csúnya.

a fehér is ugyan azt a szerepet tölti be mint a barna. szóval nyugodtan rakassatok fehéret.^^

17/F

2009. márc. 25. 15:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Barátomnál fehér van, ugyanúgy sötétít mint a mi barnánk, csak szebb viszont a kosz is jobban meglátszik rajta.
2009. márc. 25. 15:21
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nekem is jobban tetszik a fehér, csak nem tudtam, hogy az ugyanúgy sötétít-e, mint a fehér.

2009. márc. 25. 15:25
 4/13 anonim válasza:
100%
Ha leengeded, tökmindegy milyen színű, sötét lesz! Sötétben is minden tehén fekete :) A kérdés inkább az szokott lenni, hogy műanyag, vagy fém, könnyített gurknival, beépített szúnyoghálóval, stb.
2009. márc. 25. 15:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A fehét szebb és ugyanolyan sötét van, ha leengeded, viszont szúnyoghálóból feketét kell venni!
2009. márc. 25. 16:14
 6/13 A kérdező kommentje:
És szerintetek érdemes beépített szúnyoghálósat csináltatni, vagy jobb a fixszúnyogháló + redőny külön?
2009. márc. 25. 18:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Alumíniumot ajánlok, mert az örök, lehúzható szúnyoghálóval, mert azt csak nyáron kell használni, ráadásul jobban hő és hangszigetel mint a műanyag, és ez sem utolsó szempont.
2009. márc. 25. 18:59
 8/13 anonim válasza:
100%
Mi azért tetettünk beépítettet, mert őszől tavaszig nem tépi a szél, rongálja az eső, hanem védi a tok, plusz ha porrongyot akarok kirázni, ki tudok nyúlni az ablakon :)
2009. márc. 25. 20:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én tépőzáras szúnyoghálót vettem, nekem nagyon bevált. Újak az ablakok, nem akartam összefurkáltatni és a redőnyös horror áron készítette volna el egyébként. A tépőzárból érdemes jobb minőségűt venni, a háló meg pár száz forint.
2009. márc. 25. 20:17
 10/13 anonim válasza:
100%
Nem csak a redőny szinétől függ a fény erőssége hanem hogy mennyire zár.
2009. márc. 29. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!